Moda Teras

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Mektep Sokak No: 7/9 Moda Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 338 70 40 - 449 18 86

Faks: 0216 449 18 87

Web: http://www.modateras.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
MODA TERAS’A ERKEN YAZ GELDİ!
Anadolu yakasının incisi `Moda Teras` havaların erken ısınmasıyla bahçesini servise açtı. Yazın bu ilk günlerinde bahçede keyif yapmanın tadını çıkartmak istiyorsanız sizi Moda Teras’a bekliyoruz. Kalamış Koyun’dan Fenerbahçe Burnuna, Adalara’dan Marmara`ya kadar uzanan manzarası sizi büyüleyecek buradan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz.
Moda Teras, servisi ve dünya mutfağının seçkin örneklerinden oluşan menüsüyle günün her saati uğrayabileceğiniz Anadolu yakasının en gözde mekanı. Bahçesindeki asırlık ağaçların ve çamlar arasında şehir görüntüsünden çok uzak doğayla baş başa kalabileceğiniz bir kaçış noktası adeta.
Erken yazla teras keyfi yaptığımız, dolunayda manzaraya karşı içki içtiğimiz, beş çayında dostlarla buluştuğumuz, akşamları sevgilimize hoş bir sürpriz yaptığımız, cumartesi sabahları uzun kahvaltı, pazarları ise brunch yaptığımız, sıcak, samimi ve aşk dolu bir mekan...

Muhteşem lezzetler...
Moda Teras’ın menüsünde dünya mutfağının seçkin örneklerinin yer aldığı yenilenmiş lezzetler yer alıyor. Uzun yıllar Klasis Otel’de çalışmış Şef Kadir Soygüzel ve ekibi tarafından düzenlenen mönüde; başlangıçlardan Teras Böreği ve Mozerella tabağını, salatalardan; Teras Salatasını, ana yemeklerden Sepette Levrek, Hünkar Rüyası, Teras Külbastı ve Sebzeli Fajitası, tatlılardan; Çikolata Pınarı ve Cheese Cake’ki denemenizi öneririz...
Mutfakta bir İtalyan...
Odun fırınında yapılan gerçek İtalyan pizzalarıyla, bu yaz da ‘Moda Teras’a gelmek için çok bahaneniz olacak... İstanbul’un en önemli mekanlarında çalışmış pizza ustası şef Bülent Şahin, 10 ayrı çeşit; ince, çıtır, taş fırın pizzalarıyla gerçek İtalyan lezzetini sunacak. Rossa, Funghi ve Dört Peynirliyi denemenizi öneririz. Ayrıca İtalyan ekmek çeşitleri de bulunmaktadır.
Brunch...
Tam 10 yıldır Moda Teras’ta yapılan brunchların kalitesi ve keyfi hiç değişmedi. Çok çeşitli ve çok özel büfesiyle uzun uzun kahvaltı edebileceğiniz, pazarı en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz en iyi alternatif... Kahvaltı büfesinde açık ve kapalı reçeller... Peynir, zeytin ve jambon çeşitleri... 10 ayrı salata, 10 çeşit meze... Sıcaklarda et, tavuk, krep ve börek çeşitleri... Izgara sosis ve sucuk... Omlet çeşitleri, kahvaltı yumurtası, pilav... 10 çeşit Türk tatlıları... Mevsim meyvaları... Ekmek çeşitleri, açmalar, poğaçalar... Filtre kahve, çay ve portakal ve vişne suları...
Eğlence ve müzik...
DJ Cenker, Fırat ve Melih hafta boyunca tüm zamanların en sevilen ve popüler şarkılarını çalıyor....
Saat...
Haftanın her günü açık. Haftaiçi 10.30 - 01.00 saatleri arasında, haftasonları ise 10.30 - 02.00 saatleri arasında açık. Cumartesi sabahları mini açık büfesiyle uzun kahvaltı saat 10.00 - 13.00 arasındadır. Pazar günleri ise 10.00 - 14.00 saatleri arasında açık büfe brunch verilmektedir. Ayrıca haftaiçi her gün sabahları kahvaltı servisimiz vardır.
Hesap...
Bir akşam yemeği kişi başı aşağı yukarı 50-65 YTL arasındadır. Yerli içkiler 9-17 YTL arası yabacı içkiler 15-25 YTL arasında değişiyor. Cumartesi uzun kahvaltı kişi başı 28 YTL. Pazar brunch kişi başı 45 YTL. Kredi kartı geçerlidir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT