Re Roof Revan Teras Bar

Yeme İçme Bar Re Roof Revan Teras Bar

Mutfak Türü: Bar, Club-Bar

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No: 15-A / 17-A Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 243 65 65 (pbx)

Faks: (0212) 243 79 20

Web: http://www.revan.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İSTANBUL’A BİR DE REVAN’IN MUHTEŞEM TERASI RE – ROOF’TAN BAKIN…

Eski Kazablanka Gazinosunun yerine açılan Revan Pera şimdi de yeni açılan terası Re – Roof ile konuklarına lezzetli ikramlarının yanında muhteşem bir İstanbul manzarası sunuyor.

Ülkemizde gazino kültürünün doğduğu mekân olan ve “Zeki Müren’in Gazinosu” diye de bilinen Kazablanka Gazinosu’nun yerine açılan Revan Pera cıvıl cıvıl yaz akşamlarını yeni hizmete açtığı terası Re – Roof ile karşılıyor.

Tarihi dokunun korunduğu özenli mimarisi ile dikkat çeken Revan Pera, iki bölümden oluşan ana yemek salonu, özel VIP salonu, Haliç manzaralı doğal bahçeden sonra şimdi de eski İstanbul’u tüm görkemi ile gözler önüne seren terası Re – Roof ile misafirlerine unutulmaz yaz akşamları yaşatacak.

400 kişilik terasın “Sofa” adı verilen ve özel olarak hazırlanan köşesi ise kırmızı ile beyazın muhteşem beraberliğinin en güzel örneklerinden. Rahat bir gece geçirmenizde etkili olacak olan kırmızı renk minderlerden oluşan Sofa, serinletici ikramlar eşliğindeki keyifli sohbetlerin yeni adresi olacak.

Re – Roof’ta ayrıca her hafta birbirinden farklı etkinlikler sizleri bekliyor olacak. Gelen konuklar bir yandan Revan mutfağının çok özel tatlarını denerken bir yandan da İstanbul’un eşsiz manzarasının tadına varacaklar. Revan Re – Roof birbirinden güzel sürprizleri ile unutulmaz geceler yaşatacak…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT