Roxy Bar

Mutfak Türü: Bar

Adres: Sıraselviler Cad. Aslan Yatağı Sokak No:1 Daire:3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 66 81

Faks: 0212 244 01 51

Web: http://www.roxy.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Roxy açıldığı 1994 yılından beri canlı performanslar, disko ve konsept gecelerle kitleleri buluşturan, haftasonu partileriyle çok konuşulan, oluşturduğu eğlence tarzıyla örnek oluşturan mekan olma özelliğini koruyor. Eğlendirme misyonundan ödün vermeden, vizyonu ve hedef kitlesiyle Roxy, müdavim sayısını her geçen gün arttırırken, bir yandan da Roxy markasının altına yeni alt markalar ekliyor, yeni fikir ve projelerle markayı güçlendiriyor.

Kendi müziğini yapan genç sanatçıları Roxy Müzik Günleri ile müzik endüstrisiyle tanıştıran Roxy, "Cultura Geceleriyle” sanatın dinleti, performans, video, dans, kabare gibi farklı dallarında genç sanatçılara destek veriyor. İstanbul Caz Festivali` nin resmi konser mekanı olarak uzun yıllar Wynton Marsalis, Marcus Miller, Joshua Redman gibi dev cazcıları ağırlayan Roxy, İskandinav Caz`ına ağırlık verdiği "High Jazz Geceleri”nde Richard Dorfmeister, MJ Cole, Wibutee, Beady Belle, Malia, N.O.H.A (Noise of Human Art) gibi isimleri ağırladı.

Yıllar içerisinde oluşan tüm değişimleri yaşamakla birlikte, yola çıkma amacını unutmayan, eğlence tarzından ve müziğinden ödün vermeyen Roxy, "Roxy`de eğlenirsin!” dedirtiyor.

Pazar, Pazartesi, Salı günü kapalı olan kulüp haftaiçi etkinlik akşamları, haftasonu Cuma ve Cumartesi akşamları 22:00-04:00 arası açık. Haftasonu giriş 1 içki dahil 30 YTL.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Rahmetli büyük müzisyen Yavuz Çetin abimizin de çaldığı bardır kendisi. Onu da açıklamaya eklemenizi rica ediyorum.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT