Salon

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Salon (Eski Cafe Fotoğraf), Sıraselviler caddesi No: 66 A Cihangir Taksim Beyoglu İstanbul

Telefon: (0212) 293 96 17

Web: http://www.saloncihangir.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

SALON

Cihangir’de şöyle kocaman bir ‘salon’a ne dersiniz? Çeşit çeşit lezzetler deneyebileceğiniz, kimi zaman uzun uzun kahvaltılar yapabileceğiniz, kimi zamansa doya doya eğleneceğiniz! Cevabınız evet mi? O zaman sizi eski adıyla Fotoğraf, yeni adıyla ise Salon’a davet ediyoruz. Cihangir’in tanıdığınız, bildiğiniz mekanı Fotoğraf artık yepyeni bir konseptle ve Salon adı altında sizi ağırlamaya devam ediyor. Yeni tadları, dekoru ve konseptiyle Salon size aradığınız hemen hemen her şeyi sunabiliyor. Üstelik sevdiğiniz, bildiğiniz Fotoğraf’tan da uzaklaşmadan!

Mutfakta yine aynı lezzet ve kalitede. Her şey özenli ve dikkatli… Fakat tabii ki eklenen spesiyallerimiz, yeni tadlarımız da olmadı değil. Artık daha da genişlemiş mönümüzü konuklarımıza sunuyoruz. Yoğurtlu kebap, güveçte köfte, Meksika dürümü, linguini çeşitleri, tavuk schinitzel, dört peynirli tortellini ve Salon’da Çin’i tavsiye ederiz. Başlangıçlar, ana yemekler, et ve tavuk yemekleri, makarnalar, salataların yanı sıra vejetaryenleri de unutmadık ve onlar için de özel bir bölüm hazırladık mönümüzde. Vejetaryen mönüsünden birkaç seçenek sunmak gerekirse; ıspanaklı kiş, sebze buketi, krepler…

Tabii uzun ve çeşidi bol kahvaltıları sevenleri de ihmal etmiyoruz. Güveçte özel sucuk, yumurtalı ekmek, menemen, soslu sosis, peynir çeşitleri, İstanbul kahvaltı, kallavi kahvaltı ve sıcak kahvaltı seçenekleri arasında seçim yaparken zorlanabilirsiniz. Tiramisu, elmalı turta, mozaik pasta, bitter çikolatalı cheescake gibi ev tatlılarımız ise kahvelerimizin yanında gayet güzel seçenekler olarak sizi cezp edecek.

Gelelim eğlenceye… Yemeğin ardından güzel bir eğlence iyi gitmez mi? Özellikle de haftasonları… Sıra eğlenceye geldiğinde de tercih edebileceğiniz bir mekan Salon. Cumartesi geceleri Dj müziği eşliğinde eğlenebileceğiniz Salon’un barında da çeşit çeşit içkileri bulabilirsiniz. Mekânımızın en önemli avantajı ise kış bahçesi. Eğlencenin ortasında bile daha sakin olabilen kış bahçemizi mutlaka görmelisiniz.

Dünya ve Türk mutfağından yemek çeşitlerinin, öğle saatlerinde set mönülerin sunulduğu Salon, catering hizmeti de veriyor. Unutmadan belirtelim özel partileriniz için de tercih edebileceğiniz bir mekan Salon!

Mekanımız hafta içi 09.00 – 02.00, cuma – cumartesi 09.00 – 04.00 saatleri arasında açık. Her zaman bekleriz…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT