Secret Garden

Yeme İçme Bar Secret Garden

Mutfak Türü: Bar, Kafe Türü, Uluslararası Mutfak

Adres: Atadan Sok. No:12 Kalender Üstü/Yeniköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 299 00 77

Faks: 0212 223 47 55

Web: http://www.secretgardenistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’un sakladığı sır açığa çıkıyor: “Mavi ile yeşilin buluştuğu yer; Secret Garden”

Eşsiz Boğaz manzarası ve huzur dolu atmosferi ile “Secret Garden İstanbul”, yepyeni konsepti ve değişen yüzüyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 12 yıl önce Yeniköy’ün en güzel tepesinde kurulan Secret Garden İstanbul, yiyecek-içecek ve eğlence sektörüne farklı bir soluk kazandırmak amacıyla etkinlik alanlarından, menülerine kadar birçok değişiklik yaptı. Düğün ve etkinlik organizasyonlarının vazgeçilmez mekânı olan Secret Garden İstanbul, her köşesini yeniden düzenleyerek daha eğlenceli, keyifli ve alternatifi bol bir mekân yarattı.

Her damak zevkine hitap edecek menüler oluşturan Secret Garden İstanbul’un bünyesinde bulunan mekânlardan biri SG Restaurant. Kahvaltınızı İstanbul Boğazı’nın huzur dolu manzarasına karşı yapmak isterseniz SG Restaurant’ın taze ve organik ürünlerden oluşan doyurucu serpme kahvaltısını tercih edebilirsiniz. Menüsünde salatadan makarnaya birçok alternatifi de bulabileceğiniz SG mutfağı’nın birbirinden farklı ve leziz çöp şişleri şimdiden mekânın spesiyali olmaya aday…

Secret Garden’da yer alan diğer restoran ise İstinye’de de bir şubesi bulunan ve etlerinin lezzetiyle nam salmış Mr. Meat. Kasap Hüseyin’in Trakya ve Balıkesir’den özel olarak getirdiği etleri ister Mr. Meat mutfağından masalarınıza sipariş edebilir, isterseniz de Secret Garden’ın muhteşem manzaralı piknik alanında kendi zevkinize göre pişirebilirsiniz.

Yeşilliklerin arasında konumlanmış Secret Garden’ın masmavi manzarasını izleyerek soğuk bir şeyler yudumlamak isterseniz her zevke uygun lezzetli kokteyllerin bulunduğu “Bartonik” tam size göre… Bartonik yoğun ve yorucu bir iş gününün ardından dinlenmenizi sağlayacak türden bir bar...

Daha konforlu ve keyifli yeni yüzüyle Secret Garden İstanbul, hayalinizi süsleyen kır düğünlerinden şirket motivasyon toplantılarına, doğum günü partilerinden piknik organizasyonlarına kadar tüm etkinlikleriniz için birbirinden özel ve farklı alternatifler sunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT