The Lounge

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: Bağdat Caddesi No: 414 Suadiye (YKM üstü) Suadiye İstanbul

Telefon: 0536 635 24 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bağdat Caddesi yepyeni bir mekana kavuştu. Suadiye’de yeni YKM’nin terasında 150 kişilik kapasitesiyle hizmet verecek olan The Lounge, gerek yükseklerden Adalar`a bakan deniz manzaralı konumu, gerekse hizmet kalitesiyle, bu yaz tüm Cadde’ye hakim olacak. Bu sıcak yaz akşamlarında terasın serinliği ile herkes mekanın müdavimi olacak.
Farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan The Lounge’a arabanız ile geldiğinizde görevliler derhal sizinle ilgileniyorlar. Özel asansörle terasa çıktığınızda bambaşka bir atmosfere giriyorsunuz ve ağırlıklı olarak Chill Out ve popüler tarzındaki müziklerle kendinizden geçiyorsunuz.
Sıcak yaz akşamlarında içkilerinizi yudumlayabileceğiniz mekanın, hafif yemekleri de oldukça doyurucu ve lezzetli. Haftanın her günü, hizmet verecek olan The Lounge, Cadde’deki yerler içinde çok farklı yapısı ve havasıyla bu yazın gözdesi olacak.
Bağdat Caddesi’nde, Cadde’nin içinde, Cadde’den uzak keyifli bir akşam için The Lounge ideal bir yer. Yemek çeklerinin ve kredi kartlarının geçerli olduğu The Lounge`de park sorunu yok.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT