Zazie

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar

Adres: Atiye Sk. Ak Apartmanı No:7/2 Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 87 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
ZAZIE Nişantaşı’nda Yeni Buluşma Noktanız!

Dekorasyonu ile kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceğiniz, yemek sonrasında hafif bir şekilde masadan kalkacağınız ve akşamları iş çıkışında uğrak noktası olacak yepyeni bir mekan. Nişantaşı’nda gizli bir mücevher, Zazie…

Mayıs ayı içerisinde Nişantaşı, Atiye Sokak’ta açılan Zazie, İstanbul’un en keyifli lezzet duraklarından biri olmaya aday.

Dünyanın çeşitli lezzetlerini mönüsünde barındıran Zazie, dünya şampiyonları yetiştiren Gianluca Guagneli’nin eğitimi doğrultusunda hazırlanan ve İstanbul’un en iyisi olmaya aday harika pizzaları ve İtalyan mutfağı ile ön plana çıkıyor. Yerli ve yabancı neredeyse tüm şaraplar kadehte de veriliyor. Ayrıca pitcher diye tanımlanan ve büyük sürahilerde sunulan kokteyller özellikle sıcak yaz aylarında tiryakilik yaratacak.

Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz Zazie’ye Pazar günü hariç 11.00 - 24.00 saatleri arasında uğrayın; dostluğunu seveceksiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT