Bafetto Pizza, Şaşkınbakkal

Yeme İçme Fast Food Bafetto Pizza, Şaşkınbakkal

Mutfak Türü: Pizza & İtalyan

Adres: Bağdat Cad. Yapı Kredi İkramiye Blokları No: 361 Şaşkınbakkal Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 478 0 111 / 0216 478 0 112

Web: http://www.bafetto.com

E Posta: bestpizza@bafetto.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 18, 2012

Bafetto, incecik nefis İtalyan pizzalarıyla çok iddialı. İtalya’nın en iyi pizza ustalarından alınan eğitimlerle oluşturulan pizza hamuru, en az 48 saat mayalandırmada bekletildiği için hiç yemediğiniz kadar hafif. Bu hafif ve kağıt inceliğindeki hamur İtalya’dan getirtilen özel bir sosun taze domates ve baharatlarla harmanlanmasıyla oluşan pizza sosu ile birleşiyor. Üzerine koyulan Mozzarella ve kaliteli malzemelerle oluşan sonuç da size “uzun zamandır yediğim en iyi pizza” dedirtiyor.

"Basit güzeldir" matığıyla yola çıkan ve sadece pizza restoranı olarak hizmet veren Bafetto’nun menüsünde birbirinden lezzetli pek çok pizza çeşidi bulunuyor. Herkesin damak tadına uyacak yaklaşık 25 farklı pizzası bulunan Bafetto, lezzet ve kalitenin yanı sıra fiyat konusunda da oldukça iddialı. Böylece nefis İtalyan pizzalarının bir gurme lezzetinden çıkartılıp daha geniş bir kesime ulaştırılması hedefleniyor.

Pizzanın yanı sıra, yanında eşlik etmek üzere üç farklı salata seçeneği sunan Bafetto’da; ayrıca soft içeceklerin dışında bira, kadeh şarap, Sangria ve Mojito seçenekleri bulunuyor. Tatlı olarak ise hepsi bardakta sunulan tiramisu, cheesecake ve limon sorbe sizleri şaşırtmak üzere bekliyor.

Sıcak, rahat ve keyifli bir mekan yaratmak amacıyla tasarlanan Bafetto, 90 kişiye kadar ev sahipliği yapabiliyor. Mekanın ferah bahçesi havaların ısınmaya başladığı şu günlerde, güzel havanın tadını çıkarılabilecek en güzel mekanlardan biri. İlk şubesi Bağdat Caddesi’nde açılan Bafetto, 2013 yılı sonuna kadar restoran sayısını 5’e çıkarmayı hedefliyor.

Siz de şehrin en İtalyan pizzasını tatmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, haftanın her günü 11:00 - 24:00 saatleri arasında hizmet veren Bafetto’ya muhakkak uğrayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

hafif , basit , sağliklı tam bana göre , malzemenin kalitesi ve tazeliği süper , fiyatlar gayet uygun, ewede iş yerinede her zaman tam vaktinde getiriyolar , soğutmadan acaba nasıl getiriyolar....?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT