Bereket Döner, Kartal (Cumhuriyet Mah.)

Yeme İçme Fast Food Bereket Döner, Kartal (Cumhuriyet Mah.)

Mutfak Türü: Döner

Adres: Cumhuriyet Mah. Adnan Kahveci Cad. No:134 Kartal İstanbul

Telefon: 0216 671 13 00

Web: http://www.bereketdoner.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Perakendeye öncelik veren Bereket Döner Ailesi olarak endüstriyel döner üretiminin yanında özenle üretilmiş ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanında 100'ü aşkın restoranla hizmet vermekteyiz. Bunlardan; 1 tanesi yurtdışında (kosova) olmak üzere %51'i AVM, %49'u cadde konseptinde bulunmakdadır.

Hızla büyüyen restoranlar zincirimiz, müşteri ve kalite odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedeflemektedir. Türkiye genelinde yaygınlığımızı arttırmak için “kazandır-kazan” prensibiyle yatırımcıları franchising ağımıza katılmaya davet ediyoruz.Yatırımcılarımızdan Franchise giriş bedeli ve reklam katılım payı talep ediyoruz

Halen devam etmekte olan restoranlarımızın mimari konseptini yenileme projesiyle daha modern bir görünüme kavuşacak lezzet duraklarımıza ek olarak yepyeni bir proje olan “BüfeBereket” projesi ile halka daha da yakın olmayı planlıyoruz. Bu yeni konsept, hareket alanı ve yatırım maliyetlerinin uygunluğu sebebi ile kısa sürede hızla yol alarak Bereket Döner kalitesi ve hizmetini halkın her alanda ayağına getirmeyi amaçlamaktadır.

Tokat Niksar’da 2012 yılında üretime başlayan Niksar Bereket Süt Ürünleri; modern üretim tesislerimizde yoğurt, ayran, tereyağı ve kaşar peyniri gibi süt ürünleri üretiyor. Bölgenin doğal dokusu içinde üretilen çok değerli sütleri hiçbir katkı maddesi kullanmadan tamamen doğal ürünler olarak işlemektedir. Kaliteli ve hijyenik üretim standartlarıyla üretilen ürünlerimiz, anne eli değmiş yoğurdun, tereyağının ve peynirin tadını müşterilerine sunmaya çalışıyor. Öncelikle bölge halkının beğenisine sunulan süt ürünleri endüstriyel ortamda ve kontrollü olarak üretilmektedir. Müşterilerimize her zaman ilk elden ulaşmak gerektiğine inandığımızdan Niksar ilçe merkezinde bir de tanzim satış mağazamız var. Üretimin büyük bir bölümü, Bereket Döner Fabrika’mızın ihtiyaç duyduğu katkısız hammadde kaynağı olarak et terbiyesinde kullanılıyor. Niksar Süt, bugün bölge halkı için bir istihdam kaynağı ve çiftçiler için ürünlerini katma değerli olarak değerlendirebilecekleri bir üretim tesisi olmuştur. Markamız için yatırımlarımızı arttırarak aralıksız devam ettirmeyi hedefliyoruz çünkü bu önemli tesisimiz Bereket Döner’in değişmez bir parçası olarak gruba güç katmaya devam edecektir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT