Çıtır Kokoreç Teşvikiye

Yeme İçme Fast Food Çıtır Kokoreç Teşvikiye

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Osman F. Seden Sok. No:1/A Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 248 25 25

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Birçok damak tadı tutkununun vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alan kokoreçin güvenle ve lezzetle yenilebileceği mekanlar arasına 2010 yılbaşıyla beraber Çıtır Kokoreç de eklendi. Kısa zaman içerisinde belirli bir müşteri kitlesinde de bağımlılık yarattı. Çıtır Kokoreç hakkında bir çok gazete ve dergide "Sosyetik Kokoreççi", "Kokoreçi Sevdiren Cafe" gibi olumlu eleştirilerle dolu yazılar çıktı.

Teşvikiye Camii arkasındaki Çıtır Kokoreç, her gün 12.00-01.30, Cuma ve Cumartesi günleri 12.00-03.30 arasında hizmette. Çıtır Kokoreç`in temizliği, düzeni ve işine gösterdiği özen hemen dikkat çekiyor. 15 kişi kapasiteli Çıtır Kokoreç, yakın çevresine paket servis sağlıyor. Ayrıca toplu yemek ve organizasyonlar için sipariş de verilebiliyor. Çıtır Kokoreç`in özel lezzetlerine internet üzerinden de ulaşabilirsiniz. Aşçılar diyarı Bolu`dan gelen ustaların elinden çıkan ve gözünüzün önünde hazırlanan kokoreç, çok az yerde bulabileceğiniz uykuluk, fındık, çöp şiş, köfte gerçekten leziz. Özel soslu dana antrikot ve "Yavru Ceylan" adlı özel sarım kokoreç mekanın spesiyalleri. Yayık ayranı da bu tadlara eşlik ediyor. Günlük ve taze midye dolması da bulunuyor.

CD`den çalan soft ve jazz müzikler eşliğinde ağız tadı ve huzuru bulacağınız cafenin duvarlarında ünlü ressamların tabloları var ve isterseniz satın alabiliyorsunuz. Rezervasyon gerektirmeyen mekanın yakınında ücretli otoparklar bulunuyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Tavsiye ederim. hergün yanından geçerim, fırsat oldukça da uğrarım. güzel günleri yad etmek için.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT