Domino's Pizza, Güneşli

Yeme İçme Fast Food Domino's Pizza, Güneşli

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Hürriyet Mah. Atatürk Cad. No:11/3 Güneşli Bağcılar İstanbul

Telefon: 444 33 22

Web: http://www.dominos.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Amerika`da ve Türkiye`de Domino`s Pizza
1960 yılında Amerika`nın Michigan eyaletinde Thomas Monaghan tarafından kurulan Domino`s Pizza kısa sürede çevresinde tanınır hale gelmeye başlamıştır. 2008 yılında ise 60 ülkede 8.000`den fazla noktada hizmet veren "Dünya`nın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri" olmanın gururunu taşımaktadır.

1996 yılının Ekim ayında ise Türkiye`de ilk şubesini İstanbul`un Ulus semtinde açan Domino`s Pizza Türkiye`deki pizza severlerin beğenisine sunuldu. Önce İstanbul`da yaygınlaşan firmamız, yoğun franchisee talepleri ile Ankara, İzmir, Antalya, Dalaman, Bursa, Çorlu, Adapazarı ve İzmit`te de hizmet vermeye başlayarak, dünyada olduğu gibi Türkiye`de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundadır. Domino`s Pizza; Türkiye`de evlere servis sektörünün hızla büyümesine göz ardı edilemez bir katkıda bulunmuştur.

Pizza Restaurantları A.Ş.`ye bağlı olarak çalışan Genel Müdürlüğümüz, 50 kişilik deneyimli kadrosu ile Türkiye`de bulunan tüm Domino`s Pizza şubelerine maksimum seviyede destek ve pozitif enerji vermektedir. Başarıya giden yolun takım çalışmasından geçtiğine inanan merkez ofisimiz, bünyesinde bulunan tüm departmanlarıyla ortak çalışma yaparak bilgi ve deneyimlerini hem birbirlerine hem de dükkânlarımızda bulunan 1550 kişiden oluşan diğer takım üyelerine aktarırlar.

Dominos Acil Pizza Hattı: 444 33 22

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT