Jura Teras Cafe

Yeme İçme Fast Food Jura Teras Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Sok. Forum İstanbul AVM SF Blok No:17 Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 437 23 06 - 437 23 07 - 437 23 08

Web: http://www.juracafe.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 30, 2012

Jura Cafe Ramazan Ayı Boyunca Da Lezzetin Durağı

Dünya lezzetlerinin buluşma noktası Jura Cafe Ramazan ayında iftar mönüsüyle de dikkat çekiyor.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nin 2. katında Avrupa’nın en büyük temalı parklarından kabul edilen Jurassic Land’ın yanında konumlanan, her damak zevkine hitap eden geniş mönüsü, alışveriş merkezi ortamından arınan terası, yaz kış hizmet verebilen kış bahçesiyle farklılaşan Jura Cafe, a la carte mönüde olduğu kadar iftar mönüsünde de iddialı. Onüç çeşit iftariyelik, güne göre değişen çorba çeşitleri, seçmekte sizi zorlayacak çeşitlerden oluşan ana yemeği ve tatlı ile tamamlanan iftar mönüsü Ramazan’a yakışır zengin sofralar sunuyor.

Günün Her Saati Seçkin Lezzetler Jura Cafe’de
Jura Cafe her gün 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kahvaltı tabağı ve farklı omlet çeşitlerini içeren kahvaltı servisi ile başlayan günün her saatinde Jura Cafe mutfağından birbirinden lezzetli atıştırmalıklar, hafif fakat doyurucu salatalar, katkı maddesi içermeyen, %100 dana etinden üretilmiş hamburgerler sunuluyor. Yiyenin bir daha unutamayacağı lezzette et yemekleri ve özel olarak yaptırılan odun fırınından, ustaların maharetli ellerinde şekillenen pizza ve pide çeşitleri ile benzersiz ve iddialı bir mönü sunan Jura Cafe tatlı mönüsüyle de parmak ısırtıyor.

Jura Cafe mönüsünü belirlerken çocukları da unutmadı. Çocukların favori yemeklerinden oluşan “Çocukça” mönüsü çocuklara yemek yemeyi eğlenceye dönüştürürken, 1200 m2’lik terasında yer alan çocuk oyun parkı da yemek sonrası çocukların keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam sunuyor.

Jura Cafe Özel Organizasyonlar İçin De İdeal..
Jura Cafe geniş terası, 400 kişilik oturma kapasitesi, deneyimli servis personeli, hızlı ve profesyonel mutfak ekibiyle toplu yemekler ve özel organizasyonlar için de ideal bir alternatif. Hazır fiks mönülerin yanı sıra organizasyona özel mönülerin de tasarlanabileceği Jura Cafe, lezzeti ve iyi hizmeti ambiyansla bütünleştirerek sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT