Komagene Etsiz Çiğ Köfte, Emek Mah.

Yeme İçme Fast Food Komagene Etsiz Çiğ Köfte, Emek Mah.

Mutfak Türü: Çiğ Köfte

Adres: Emek Mh. Fatih Cd No 23 Sancaktepe İstanbul

Telefon: 5050649336

Web: http://www.komagene.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2012

Marka ismini Kommagene Uygarlığı’ndan alan Komagene markası , 2005 yılında İstanbul’da ilk şubesini açarak yöresel bir lezzet olan Çiğ Köfte’yi bir konsept marka durumuna getirmiş ve şu an Türkiye’de Sektörünün Lideri konumuna gelmiştir.

YÖRPAŞ YÖRESEL YİYECEKLER PAZARLAMA A.Ş gıda sektöründe üretim, pazarlama, satış, lojistik ve franchising alanlarında komple ürün ve hizmet üretmektedir.

4.200 m2 alanda kapalı üretim yapan ve tüm Türkiye’ye ilk ve tek soğuk zincir kırılmadan ürünlerini şubelerin kapısına kadar sevkini gerçekleştiren Komagene, lezzetli ürünlerini müşterileri ile buluşturmaktadır.

Hassas bir çalışma yürüten Komagene ekibi, ürünlerin satın alma sürecinden depolanmasına, üretimden şubelere ve tezgahtan müşteriye ulaşana kadar zinciri takip eder, izler ve raporlar.

Komagene, %100 mutlu müşteri felsefesini benimseyen Komagene Müşteri’ye Hizmet Kültürü sayesinde müşterileri tarafından beğenilen, takdir gören sektörünün lider konumundaki markasıdır.

Düşük yatırım maliyetleri ve yatırımın hızlı geri dönüş oranı ile yoğun talep alan markamızın franchisee’leri ile olan iş ortaklığına verdiği önem nedeniyle şubelerinin %98’i franchisee olarak işletilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT