Komagene Kozyatagı

Yeme İçme Fast Food Komagene Kozyatagı

Mutfak Türü: Fast Food, Bölgesel Türk Mutfağı, Türk Mutfağı

Adres: Kocayol Cad. Kozyatağı Sok. No: 12 Şenesenevler Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 463 35 13

Web: http://www.komagene.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

KOMAGENE ETSİZ ÇİĞ KÖFTE

Çiğ köfte, hazırlanışı ve sunuluşuyla yemekten öte, bir şölendir. Orijinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Çiğ etle yapılan köfteler, doğru şartlar yerine getirilmediğinde zararlı bakteriler üretmekte ve insan sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Nakliyesi, servisi, saklama koşulları oldukça zordur. Çiğ etin merkezde üretilip dükkânlarda satılması gıda sağlığı açısından mümkün değildir. Etsiz çiğ köfte bu ihtiyaçtan doğmuştur. Ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin (ve dünyanın) lider etsiz çiğ köfte zinciri oldu.

Komagene ilk üretimine 2004 yılında İstanbul’da başladı. Bugün yüzden fazla noktaya ulaştı. Vizyonu ve hedefi, bu lezzeti tüm dünyaya tattırmaktır. Komagene çalışma ilkeleri, “insan”, “ürün” ve “hizmet” üzerine kuruludur. Merkezde ve bayi kanallarında ekip ruhuyla çalışma, isini öğrenme, gereğini yapma ve birbirine destek olma temel değerleridir.

Ürünlerin kalitesi ve lezzeti, satın almadan depoya, üretimden dükkana, tezgahtan müşteriye ulasan bir zincir şeklinde sağlanır, izlenir ve raporlanır. Müşteriye sunulan hizmet, ürünü paketleyip vermekten ibaret değildir. Müşteriyi karşılama, beklentilerini anlama, ürünleri tattırma, isteklerini karşılama, uğurlama ve paket servis gibi unsurlar Komagene farkını oluşturur. Komagene’nin orta vadedeki hedefi, çiğ köftedeki liderliğini paralel ürünlerle genişletmek, üretimini bölgelerde yapmak ve yurt dışına açılmaktır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT