Sultanahmet Köftecisi Migros Avm. Beylikdüzü

Yeme İçme Fast Food Sultanahmet Köftecisi Migros Avm. Beylikdüzü

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Migros Avm. Beylikdüzü Mevkii E5 Karayolu Üzeri Beylikdüzü İstanbul

Telefon: 0212 512 33 55

Web: http://www.sultanahmetkofteci.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Sultanahmet Köftecisi,geleneksel lezzeti, kullandığı özenli malzemesi,hijyenik üretim koşulları ve standardizasyona kavuşturulmuş üretim imkanlarıyla Türkiye’de Fast Food zincirleri arasında,yerli sermaye ile kurulmuş ilk Türk menşeli marka olarak haklı üstünlüğünü elde etmiştir.

Günümüzde giderek yükselen hızlı tüketim ihtiyacına ve fast food kültürüne “Geleneksel Lezzet”ini koruyarak başarıyla uyum sağlayan Sultanahmet Köftecisi, Türkiye pazarında 80 mağazasıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Hijyenik koşullarda kendi fabrikasında el değmeden hazırlanan köftesi ile her gün ortalama 15.000 müşterisine hizmet veren Sultanahmet Köftecisi,2010 yılında mağaza zincirine 60 mağaza daha eklemeyi hedeflemektedir.

Yurt içinde yakaladığı bu başarıyı yurt dışında da sürdürmeyi hedefleyen markamız Rusya pazarına girmiş ve ilk şubesini Moskova Ramstore`da açmıştır. Önümüzdeki yıllardaki hedefleri arasında Orta Avrupa`da Polonya merkezli restoran zinciri oluşturmak ve Sultanahmet Köftecisi markasını yurtdışında da başarıyla temsil etmek olan şirketimizin, Ortadoğu pazarı için de araştırmalara devam etmektedir

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT