Şütte Imperial Gayrettepe

Yeme İçme Fast Food Şütte Imperial Gayrettepe

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Fahri Gizden Sok 1/D Gayrettepe Beşiktaş İstanbul

Telefon: (212) 272 82 10

Faks: (212) 272 48 96

Web: http://www.sutteimperial.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Tadımlıkta Lezzet, Doyumlukta Nefaset
Annesinin el hünerini, yediklerinde içtiklerinde arayanlar, büyükannesinin masaya kattığı çeşnilerin tadını hala anımsayanlar, damak tadında lezzete, kaliteye, hijyene önem verenlerin buluştuğu nokta, Şütte Imperial Cafe...
Şütte Imperial Cafe’de tadımlığın da, doyumluğun da tahtına kurulacaksınız. Yemenin ve içmenin derin felsefesini tabaklarda, fincanlarda çözeceksiniz.
1989’dan beri var olan Şütte Imperial Cafe ambiyansı içinde, ünlülerle karşılıklı kahve içebilecek, nefis ürünlerin beşiğinde dostlarınızla kaliteli vakit geçirebileceksiniz. Siz de kendi yaşamınızın ünlüsüsünüz, siz de teksiniz, en iyi şekilde yemeyi ve içmeyi hak ediyorsunuz.

Şütte Imperial Cafe’nin elegan ruhu şemsiyesinde, hizmet anlayışındaki kaliteyi de özümseyerek, alışılmamış tatlar alacak, kaliteli anılar edineceksiniz.
Yemek yemeyi sanat yapmak kadar değerli buluyorsanız, şiir yazar gibi lezzetleri bir araya dizmeyi, şiir okur gibi her lokmadan değişik tat almayı arzu ediyorsanız Şütte Imperial Cafe sizin gibi lezzet sanatçıları için bir festival yeri...
Tüm kutlamalarınızda kaliteli servisi ve dinamik tarzıyla tercih edebileceğiniz dostça bir mekan! Damak tadınıza uygun, yaratıcı yiyecek alternatiflerine sahip Şütte Imperial Cafe de, bir kez yiyenin kolay kolay vazgeçemediği sandwichler, pizzalar, salatalarla tanışabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT