Balık Keyfi’nin Değişmeyen İsmi; Kuruçeşme Balık

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Balık Keyfi’nin Değişmeyen İsmi; Kuruçeşme Balık

Kurulduğu günden bugüne çevresindeki tarihi dokuyu bozmadan fakat ondan da güç alarak günümüz dekorasyon modası ve trendlerini de bünyesine katan Kuruçeşme Balık, Boğaz’ın balıkçılarından oluşan amatör ruhlu profesyonel bir ekibe sahip.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 17, 2012

17.05.2012

Kuruçeşme Parkı’nın Boğaz’a nazır en güzel yerinde, haftanın her gecesi yerli ve hatırı sayılır yabancı müdavimleriyle, ustaların elinden çıkma eşsiz bir lezzet ziyafeti sunan Kuruçeşme Balık, sizi Boğaz’ın derin mavisine davet ediyor.

Boğaz’ın ortasında üç kat yükselen Kuruçeşme Balık; iki kışlık kat ve bir teras kat olmak üzere hizmet veriyor. İç mekanda 140 kişilik kapasiteye sahip mekan, teras katında ise 100 kişilik misafir kapasitesiyle bu ay sizi baharı karşılamak için ortak bir sofraya bekliyor. Bu ay ve her mevsim!

Etrafında tarihe karışan onlarca mekânla özdeşleşen objeleri bünyesinde toplamış küçük bir müze/ mekândır Kuruçeşme Balık…

Kurulduğu günden bugüne çevresindeki tarihi dokuyu bozmadan fakat ondan da güç alarak günümüz dekorasyon modası ve trendlerini de bünyesine katan Kuruçeşme Balık, Boğaz’ın balıkçılarından oluşan amatör ruhlu profesyonel bir ekibe sahip.

İşletmeci Tahir Şit ve Kardeşi Musa Şit tarafından 30 yıllık bir tecrübenin izlerini taşıyan Kuruçeşme Balık, soğuk – sıcak meze çeşitlerinden, salata, balık çeşitlerine ve tatlı çeşitlerine kadar deniz mahsullerinin ve balık sofrası adabının en güzel örneklerini sunuyor.

İstanbul’da Boğaziçi’nin orta yerinde inci bir gerdanlığın ucundaki son lezzet madalyonunu andıran Kuruçeşme Balık Restoran, Boğaz’a ve damak tadına düşkün misafirlerini bekliyor.

Kuruçeşme Balık Restoran

Adres: Kuruçeşme Cad. No: 9 Kuruçeşme / İstanbul
Tel: 0212 263 44 72
E-mail: info@kurucesmebalik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT