Minyon’un Menüsündeki Yepyeni Tatlar Bahar Ayının Trendlerini Belirliyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Minyon’un Menüsündeki Yepyeni Tatlar Bahar Ayının Trendlerini Belirliyor!

Her zevke hitap eden menüsüne bahara uygun yepyeni lezzetler ve tatlılar ekleyen Minyon, damağınıza lezzet, keyfinize keyif katıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2011

11.04.2011

Her zevke hitap eden menüsüne bahara uygun yepyeni lezzetler ve tatlılar ekleyen Minyon, damağınıza lezzet, keyfinize keyif katıyor!

İstanbul’un yeni yaşam merkezi Akaretler Sıraevler’e yeni bir renk, heyecan ve dinamizm katan Minyon’un “giriş-gelişme-sonuç”un edebiyat terimi olmaktan çıkıp yemeklerinize lezzet katan bir seçim halini aldığı menüsü bahar aylarında da fark yaratmaya ve her lezzeti bir klasik haline dönüştürmeye devam ediyor!

Minyon’un mutfak ekibinin üzerinde uzun süre çalıştıkları ve bahar aylarının yeni trendi olmaya aday yepyeni menüsüyle bahar dönemine iddialı bir giriş yapan Minyon, özellikle birbirinden farklı ve hafif tatlılarıyla kendinden söz ettiriyor.

Menüsünü gün geçtikçe genişleten ve her sezon müdavimlerine farklı lezzetler sunmaya özen gösteren Minyon, her damak tadına hitap eden alternatiflerle her tabakta gerçek bir lezzet deneyimi sunuyor. Çilek, balzamik ve konyak ile yapılan “Kadehte Afrodizyaklı Çilek Tatlısı”ndan yeşil elma jölesi, yeşil elmalı mousse ve tarçının birleşimiyle hayat bulan “Kadehte Yeşil Elmalı Bahar Tatlısı”na uzanan tatlıları, Hint baharatlarıyla tatlandırılmış “Şişte Oryantal Köfte”den bahar aylarına uygun, elma dilimleri, kuşkonmaz ve limon sosu gibi taze tatları içinde barındıran “Tuna Steak”e kadar birbirinden keyifli, değişik ve eşsiz seçenekler bahar aylarında Minyon’un klasikleri arasına girmeye aday!

Minyon’un Keyfine İçkinizle Eşlik Edin!

Sıcak bahar aylarının vazgeçilmez keyfini bu sezon da Minyon’da yaşayın! Bellini severler için farklı bir alternatif “Kaktüs Çiçeği Bellini”, elma likörü, elma püresi ve passion fruit ile yepyeni bir tada bürünen “Ballet Mojito” ve başarılı barmaid Esra Çakır’ın sihirli ellerinden çıkan daha birçok farklı kokteyl seçenekleri keşfetmeniz ve keyfini çıkarmanız için sizi Minyon’da bekliyor.

İstanbul Minyon Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT