2. İtalyan Yemekleri Haftası Barilla Lezzetleriyle başlıyor

2. İtalyan Yemekleri Haftası Barilla Lezzetleriyle başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2. İtalyan Yemekleri Haftası Barilla Lezzetleriyle başlıyor

İtalyan mutfak kültürü dünya ile aynı anda Ankara'da görücüye çıkıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2016

İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı'nın tüm dünyada aynı anda hayata geçirdiği proje, 4 gün boyunca Ankara'da kutlanacak. İtalya Büyükelçiliği ve Barilla'nın katkıları ile Ankara HiltonSA'da 23 Kasım'dan itibaren gerçekleştirilecek olan "İtalyan Yemekleri Haftası" etkinliği kapsamında Executive Chef Paola Veronese Türkiye'ye geliyor

İtalya Büyükelçiliği, Barilla ve Ankara HiltonSA, dünyaca ünlü Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini "İtalyan Yemekleri Haftası" kapsamında Ankaralıların beğenisine sunuyor. Bu yıl İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı'nın dünya geneline yaydığı proje kapsamında, İtalya mutfak kültürünün en gözde lezzetleri, efsane İtalyan şarkıları ile Ankaralılarla buluşacak.

İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla’nın katkılarıyla, 23 Kasım'da Ankara HiltonSA ev sahipliğinde başlayacak olan etkinlik kapsamında dünyaca ünlü Executive Chef Paola Veronese Türkiye'ye geliyor. Milano’dan Roma’ya; Floransa’dan Napoli’ye kadar klasik ve bölgesel İtalyan lezzetlerini şovlarıyla şölene dönüştüren Paola Veronese, 26 Kasım Cumartesi gününe kadar Ankaralılara unutamayacakları lezzetleri tattıracak.

Ünlü şef Ankaralı lezzet tutkunlarını Barilla'nın eşsiz makarnaları, Cipolla ve Pesto Rosso soslarıyla Lasagne alla Bolognese, Tortino di Caserecce Alla Norma, Pappardelle ai Frutti di Mare mönüsü ile hem göze, hem damak zevkine hitap edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT