2011 Sevgililer Günü´nde Köfteciye Gidilir mi?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2011 Sevgililer Günü´nde Köfteciye Gidilir mi?

Türkiye’nin en leziz köftelerini özenle hazırlayan Filizler, Sevgililer Günü özel menüsü ile de hem göze hem de çiftlere hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

Filizler Köftecisi, İstanbul’un Anadolu yakasındaki Tuzla’da 16 yıldır verdiği lezzet hizmetini Kız Kulesi’nin karşısına taşıdı.

Türkiye’nin en leziz köftelerini özenle hazırlayan Filizler, Sevgililer Günü özel menüsü ile de hem göze hem de çiftlere hitap ediyor.

Menüde yer alan Filizler çorba, börek ve salata çeşitlerinden biri, Filizler Köfte, şefin özel pastası , bir meşrubat ve sınırsız çay keyfi Sevgililer Günü özel fiyatı sadece 24,30 TL.

Özel cheesecake, cappucino ve meyve kokteylini de 15 TL’den tadıma sunan restoran da yok yok. Sevgilinize boğazın eşsiz manzarasında Türkiye’nin en lezzetli köftesini yedirirken, tatlısını da Filizler farkıyla yaşatın.

Üsküdar sahilinde yer alan 2150 metrekarelik bir yapı, İstanbullu lezzet avcılarının uğrak yeri olmak üzere tüm hazırlıklarını tamamladı. Çünkü Türkiye’de geçerli olan köfte restoranı anlayışına farklı bir bakış açısı sunmaya hazırlanan Filizler sahilde ve eşsiz bir İstanbul manzarasıyla lezzeti bu merkezde buluşturuyor.

Türkiye’nin en ünlü mimarlık firmalarından Plato Mimarlık’ın uzmanlarından Nejat Sert ve Aklın Aynası İç Mimarlık Tasarım’dan Çağdaş Yüksel ve Serkan Salah’ın yeniden hayat verdiği bu mekan, Filizler’in geleneksel lezzeti kadar mekanın ulaşılabilirliği sayesinde de uğrak yeri olacak... Özelliklede Sevgililer Günü’nde...

Adres: Aziz Mahmut Hüdai Mah. Öğdül Sok. No: 41 Üsküdar İstanbul
Telefon: 0216 343 45 49
Web: www.filizler.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT