2015’e Karaköy Louis’de Merhaba Deyin!

2015’e Karaköy Louis’de Merhaba Deyin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2015’e Karaköy Louis’de Merhaba Deyin!

Yiyecek içecek danışmanı Melda Tuna’nın dokunuş ve yorumları ile hazırlanan özel yılbaşı menüsü yeni bir yıla girerken lezzet dünyasına olan bakış açınızı değiştirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 23, 2014

Yepyeni bir yıla merhaba derken, Karaköy’ ün en özel yerinde yiyecek içecek danışmanı Melda Tuna’nın işletmeciliğini yaptığı LOUIS; iddialı mönüsü, kaliteli müzik anlayışı ve davetkar ortamı ile sizleri yılbaşı akşamında unutamayacağınız bir gece yaşatacak

Yılın son gününün en özel hali Karaköy Louis’de….

Yeni yıla tadı damağınızda kalacak bir kutlama ile gireceksiniz. Yiyecek içecek danışmanı Melda Tuna’nın dokunuş ve yorumları ile hazırlanan özel yılbaşı menüsü yeni bir yıla girerken lezzet dünyasına olan bakış açınızı değiştirecek.

Geceye özel hazırlanan menü ile; gecenin başında çıtır kabak ile enfüze edilmiş şampanyanızı yudumlarken birbirinden güzel başlangıçlar sofranızı donatıyor olacak. Kadife dokusu ile Balkabağı Velute damağınızı büyülerken, denizlerin narin ve hassas kraliçesi deniztarağı, kadayıfa sarılmış şekilde trüflü yuzu sosu sizi kendine hayran bırakacak. Narenciyeli yılbaşı salatası ile sonlanan iştah kabartan başlangıçlar ardından, ev yapımı mandalinalı sorbe damağınızı tazeleyip, ferahlatacak ve baş döndüren ana yemeklere sizi hazırlayacak. Özenle seçilmiş porcini, istiridye ve dağ mantarı ile doldurulmuş, beyaz şarap ve krema soslu ev yapımı taptaze ravioli nin kusursuz lezzetini, sofranın yıldızı yılbaşı hindisi, kestaneli jü sos ve iç pilav risottosu ile takip edecek. Tüm yıl aklınızdan çıkmayacak bu lezzet şöleni, akışkan ve pürüzsüz kıvamlı kestane ve beyaz çikolatalı lava kek ile sonlanırken, Karaköy’ ün sokak kültürüne uygun LOUIS, sizlere hem şehrin içinde olmanın hem de İstanbul’un otantik kültürünün ortasında, DJ Gökçen’ in setleriyle, eğlence dolu bir gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Yılbaşı Menüsü:
Çıtır Kabak Enfüzyonlu Bellini
Balkabağı Velouté
Kadayıfa Sarılı Deniz Tarağı
Yılbaşı Salatası
Mandalina Sorbe
Mantarlı Ravioli
Hindi
Kestaneli Lava Kek
Sınırsız yerli yabancı içki

Fiyat: Yemek ve parti kişi başı 350 TL
Bar ve parti kişi başı 150 TL

ADRES : Kemankeş mah. Necatibey cad. No:116 Karaköy/Beyoğlu
TELEFON : 0212 243 27 33

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT