2015’in En İyi Uzak Doğu Mutfağı

2015’in En İyi Uzak Doğu Mutfağı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2015’in En İyi Uzak Doğu Mutfağı

Asya mutfağının lezzetli yemeklerini paylaşım kültürü ve iyi servis hizmetiyle sunan P.F Chang’s, 2015’in En İyi Uzak Doğu Mutfağı ödülünün sahibi oldu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 4, 2015

Şehrin en iyilerinin ödüllendirildiği Best Mekân İstanbul, yılın en iyi Uzak Doğu Mutfağı ödülü kategorisinde P.F Chang’s’i değer buldu. 2012 yılından bu yana Etiler’de hizmet veren P.F Chang’s, zengin Asya mutfağı yemekleriyle, dekorasyon ve iyi servis hizmetini, müşterileriyle buluşturuyor.

P.F Chang’s, Uzak Doğu mutfağı kültürü ve felsefesiyle birlikte özel menüsü, kokteyl ve soslarıyla da müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla; özel günler, iş yemekleri, ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlayacakları mekân düzeni de P.F Chang’s’in paylaşım kültürü yaklaşımını ön plana çıkarıyor.

Panelenmiş karidesleri, Dynamite Shrimp’i, acılı baharatları, salataları, P.F Chang’s’in en çok tercih edilen lezzetleri arasında yer alıyor. Kırmızı et sevenlere soğanlı dana eti Mongolian Beef, tatlı ekşi sos hayranlarına Sweet&Sour Chicken, acı severlere Dali Chicken, karidesten vazgeçemeyenlere Kung Pao Shrimp, sebze severlere Coconut Curry Vegetable ve noodlesız yapamam diyenlere tavuklu, sebzeli ve etli seçenekleri olan Lo Mein Noddle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT