2020’ye Little Caesars ile Lezzetli Başlangıç

2020’ye Little Caesars ile Lezzetli Başlangıç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2020’ye Little Caesars ile Lezzetli Başlangıç

Sevilen pizza markası Little Caesars; hazırladığı Yılbaşına Özel Parti Menüsü ile pizzaseverleri yeni yıla lezzetli bir başlangıç yapmaya davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2019

Sevilen pizza markası Little Caesars; hazırladığı Yılbaşına Özel Parti Menüsü ile pizzaseverleri yeni yıla lezzetli bir başlangıç yapmaya davet ediyor. İki Orta Boy Pizza + Çokosezar + Çılgın Ekmek + Litrelik içecek sadece 20 + 20 + 20 TL’ye Little Caesars müdavimleriyle buluşuyor. Üstelik tombala oyunu da hediye!

25 Aralık 2019, İstanbul; Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars, yeni yıla özel hazırladığı özel menüsü ile 2020’ye lezzetli bir başlangıç yaparken 2019’un tadını damakta bırakıyor.

Yılbaşına Özel Parti Menüsü ile yeni yıl gecesinin eğlencesine lezzet katacak Little Caesars’ta İki Orta Boy Pizza + Çokosezar + Çılgın Ekmek + Litrelik içecek sadece 20 + 20 + 20 TL’ye pizzaseverlerle buluşturuyor. Üstelik bu çok lezzetli menü, Little Caesars web sitesi ve aplikasyonu üzerinden verilen siparişlerde yılbaşı ev eğlencelerinin vazgeçilmezi tombala hediyesi ile geliyor.

Little Caesars, lezzetli, doğal ve mevsiminde toplanmış malzemelerden hazırlanan ürünleriyle son 10 yıldır üst üste Amerika’nın en çok tercih edilen 1 numaralı markası seçiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT