3. Nesil Kahvecilerin Yeni Mekanı: Coffee Gutta

3. Nesil Kahvecilerin Yeni Mekanı: Coffee Gutta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 3. Nesil Kahvecilerin Yeni Mekanı: Coffee Gutta

“Kahvenin Rotası” mottosuyla yola çıkan Coffee Gutta, iyi ve taze kahve hareketinin öncüsü olarak dikkat çekiyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mart 13, 2017

Dünyanın farklı yörelerinde yetiştirilmiş kahve çekirdeklerini kendi harmanlayıp, kahve severler ile şubelerinde buluşturuyor.

Kolombiya, Brezilya, Kosta Rika, Etiyopya, Kenya ve benzeri yörelerden özenle seçilen kahve çekirdeklerini kendi kavuran Coffee Gutta, kahve severlerin kendilerini iyi hissedeceği ve keyifle kahve tüketeceği atmosfer sunuyor.

Şubelerinde 3. Nesil Kahve çeşitlerine yer veren Coffee Gutta her yudumunda kahvenin tadını almak isteyenler için Chemex, Hario V60, Aeropress, Cold Brew özel demleme yöntemleriyle lezzeti ve kaliteyi bir araya getiriyor.

Coffee Gutta, üçüncü nesil kahve alanında “kişiye özel” konseptiyle fark yaratıyor. Alanında uzman baristalar kahve tutkunları ile özel olarak ilgileniyor. Coffee Gutta, kahvenin yanında özenle seçilmiş lezzetli yiyecekler ile keyifli atıştırmalıklar da sunuyor.

2013 yılında ilk şubesini Süleymaniye’de açan Coffee Gutta, İstanbul’da Şile ve Galata’da olmak üzere 3 şubesinde hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Bayilik açmak sahibi ile görüştüğümüz lokalizasyonu ve potansiyeli gördükten sonra bizimle o bölgede çalışamayacaklarını söyleyen, birkaç ay sonrada Bakırköy Devlet Hastanesi yanında AYNI YERDE dükkan açan firma. Yeni şubelerini her gördüğümde para hırsları nedeniyle takdir ettiğim ve acıdığım kahve ve hazır sandviç-pasta satan firma. Dürüst yerli firmaların piyasada yer alması dileğiyle...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT