Aila'da Kadın Kadına Bir Lezzet Ziyafeti

Aila'da Kadın Kadına Bir Lezzet Ziyafeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aila'da Kadın Kadına Bir Lezzet Ziyafeti

Kadın kadına bir kutlama yapmak için, adeta bir lezzet patlaması sunan özel tadım menüsü ile 5-11 Mart haftası tüm kadınlar Aila’ya davetli!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2018

Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan ve Anadolu’nun dört bir yanından lezzetlerin mevsimine uygun olarak sunulduğu Aila, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden ilham alarak, 5-11 Mart haftası, kadınlara özel bir tadım menüsü ve özel indirimler sunuyor.

Hafta boyunca “Kadınlar Günü Tadım Menüsü”nü alan hanımlar, yüzde 25 indirimden yararlanıyor.

Time Out Yeme İçme Ödülleri’nde bu yıl “Türkiye’nin En İyi Şefi” seçilen Umut Karakuş’un yönetimindeki restoran, Türkiye’nin dört bir yanından gelen coğrafi işaretli yöresel ürünlerin kullanıldığı menüsünde, özellikle geleneksel mezeleri eşsiz bir gastronomik deneyime dönüştürmesiyle ve iki haftada bir Cuma akşamları gerçekleşen canlı müzik geceleriyle tanınıyor.

Tasarımı ile İstanbul’un coşkusunu ve gündüzden geceye değişen enerjisini yansıtan Aila’nın kadınlara özel tadım menüsünde ise şu tatlar yer alıyor; “Şefin Elinden Tadımlıklar”, “Meze Taşında 8 Adım, 8 Renk, 8 Tadım”, “Denizden – Balık, tarhana, mercimek ve sebze”, “Topraktan – Et, ekmek, peynir ve domates”, “Közde lezzetler”. Bu muhteşem ziyafeti ise, kaymaklı armut ve hibiskus şerbetli irmik helvası taçlandırıyor.

5-11 Mart arasında geçerli oalcak Kadınlar Günü Tadım Menüsü, kişi başı 145 TL ve hanımlar için bu fiyat üzerinden yüzde 25 indirimli olarak sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT