Aila Usulü Kahvaltı Başlıyor!

Aila Usulü Kahvaltı Başlıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aila Usulü Kahvaltı Başlıyor!

Şef Umut Karakuş’un eşsiz Türk mutfağı Aila, misafirlerini özel lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2018

Aila’da, Türkiye’nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünleri ve beklenmedik lezzetleriyle, Mart ayı itibariyle, gerçek lezzetlerle Türk kahvaltısı başlıyor!

Türk mutfağının benzersiz lezzet mirasının kusursuz bir servis anlayışı ile birleştiği Aila, “Türkiye’nin En İyi Şefi” unvanına sahip Umut Karakuş yönetiminde yepyeni bir Türk kahvaltısı konseptine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Anadolu’nun dört bir yanından “coğrafi işaretli ürünleri” içeren Aila usulü kahvaltı, 11 Mart Pazar günü itibariyle, her ayın 2. ve 4. Pazar günü, gerçek lezzet avcılarını bu kez kahvaltıda ağırlıyor.

Açık büfe türü brunch’larda aradığını bulamayan ve masaya servis yapılmasını tercih eden konukların büyük keyif alacağı bu çok özel kahvaltı konseptinde, Antakya’nın Sürk Peyniri’nden Domat Zeytini’ne, Varto Keçi Peyniri’nden Van Otlu Peyniri’ne kadar onlarca coğrafi işaret sahibi özgün lezzet yer alıyor.

Umut şef, Türkiye’nin bu en nadide ürünlerinin yanı sıra, şekersiz ev yapımı elma, armut, domates ve portakal kabuğu reçelleri ile, Erzincan Tulum peyniri üzerinde servis edilen acı biber reçeli, yumurta, şarküteri çeşitleri, tuzlu yoğurt gibi lezzetlere de kahvaltıda yer veriyor. Fırından hamur işleri, ekşi mayalı ekmek, pişi, katmer ve böreklerin yanı sıra, bu muhteşem damak şenliğinde Aila’nın alamet-i farikası olan Baharat Kütüphanesi’ni de unutmayan şef, Bodrum’un Kalamata Zeytini’ni sumakla, Domat Zeytini ise aspir otuyla sunarken, Antakya kırma zeytine portakal kabuğu tozu serpiyor. Yeşil zeytinler ise, antep fıstığı dolgulu.

Kişi başı fiyatı 85 TL olan Aila kahvaltıda, tadı damağınızda kalacak tüm bu lezzetlere ek olarak, sıcak humuslu yumurta, kırmızı pancarlı, ıspanaklı ve sade olarak üç tipte sunulan omlet, otlu, peynirli, pastırmalı çeşitli pideler, açık tost gibi a la carte seçenekler de mevcut.

11 Mart Pazar günü, 11.00-14.00 arasında geniş lezzet yelpazesi ve rengarenk sunumlarıyla Aila’da bu kez, kahvaltıda buluşalım…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT