Akşamüstü Çay Saatleri Lezzet Şölenine Dönüşüyor

Akşamüstü Çay Saatleri Lezzet Şölenine Dönüşüyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Akşamüstü Çay Saatleri Lezzet Şölenine Dönüşüyor

Mevsimsel meyvelerle hazırlanan ‘Rum Baba’ kumkuat ve limonun ferah aroması ile özellikle yaz ayları için ideal bir seçenek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2018

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından lezzetleri yaratıcı yorumlarla sunan La Petite Maison, misafirlerini özgün patisserie menüsü ile akşamüstü molasına davet ediyor. Executive Şef Moreno Polverini’nin dokunuşları ile özenle hazırlanan klasik Fransız patisserie ürünleri sadece lezzetleri ile değil sunumları ile de iddialı.

Bizans dönemi mimarisinden esinlenen ve mantar şekli ile bilinen ‘Rum Baba’ tatlısı, misafirlere alışıldık tatlı lezzetlerinden fazlasını sunuyor. Mevsimsel meyvelerle hazırlanan ‘Rum Baba’ kumkuat ve limonun ferah aroması ile özellikle yaz ayları için ideal bir seçenek.

La Petite Maison’un özek reçeteleri ile hazırlanan ‘Fıstıklı Cheesecake’, ‘Unsuz Kestaneli Pasta’, ‘Paris Brest’, ‘Çarkıfelek Meyveli Jöle’, ‘Opera’ ve ‘Meyveli Tart’nın yanı sıra ‘Hindistan Cevizli Ekler’ ve ‘Beyaz Çikolatalı Vişneli Ekler’ de akşamüzeri molalarınıza lezzet katıyor.

“Burada herkes ünlüdür!” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ile misafirlerine rahat ve samimi ortamında eşsiz deneyimler yaşatan La Petite Maison, “Patisserie” lezzetleri ile de farkını ortaya koyuyor.

La Petite Maison İstinyePark
0212 232 02 32
Pınar Mahallesi, Katar Caddesi No:73, 34460 Sarıyer/İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT