Aksamüstü Çaylarına Yeni Yıl Havası Geldi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aksamüstü Çaylarına Yeni Yıl Havası Geldi

Çırağan Palace Kempinski, Aralık boyunca pazar brunchları ve akşamüstü çaylarını hem büyükler hem de küçükler için yeni yıl lezzet ve eğlencelerine bürüdü.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2012

Çırağan Palace Kempinski’nin Pazar Brunch ve Akşamüstü Çayları Aralık Boyunca Yeni Yıl Neşesinde!

Çırağan Palace Kempinski, Aralık boyunca pazar brunchları ve akşamüstü çaylarını hem büyükler hem de küçükler için yeni yıl lezzet ve eğlencelerine bürüdü.

Boğaz’ın hemen kıyısında yemyeşil bahçe içindeki Laledan Restaurant’ın efsane brunchlarında 9, 16 ve 23 Aralık pazar günleri yetişkinler bin bir çeşit lezzetin tadına varırken ufaklıklar da kendi damak zevklerine uygun yemekleri afiyetle yiyecekler ve Çırağan şefleriyle kurabiyeler yapacaklar! Kurabiyeler fırında pişerken Noel Baba’nın onlar için getirdiği minik hediyeleri heyecanla açacaklar, Play Station’la, çizgi filmlerle ya da top havuzunda doyasıya eğlenecekler. Hem büyüklerin hem küçüklerin, otelin yeni Pastahane Şefi ve Çikolata Ustadı William McCarrick’in Türk çaylısından kahveli trüfe, yeşil çaylıdan fıstıklı beyaz çikolataya enfes çikolatarla donattığı Çikolata Odası’ndan ayrılamayacaklarına hiç şüphe yok! (Pazar günleri 12.00-16.00 arası, kişi başı KDV dahil, içecekler hariç 175 TL; 0-5 yaş ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar % 50 indirimli).

Aralık boyunca 9, 16 ve 23 Aralık Pazar günleri Boğaz’a hakim Gazebo Lounge’da Akşamüstü Çayları ise “meyveli makaron tartalet”li, peynirli armutlu lokmalı mini Fransız köşesinden enfes baklava çeşitleri ve tavuk göğsünün tatlandırdığı Türk köşesine ve Noel kekleri, kurabiyeler, “panettonne”lar, “stolen”larla dolu Noel köşesine, binbir lezzetle dolu. Ufaklıklar bu günlerin tadına bir de Noel Baba’nın onlar için getirdiği süpriz hediyelerle varacak. 9 Aralık Pazar ise 16.00-16.300 saatleri arası Gazebo Lounge, British International School miniklerinin Noel şarkılarıyla çınlayacak! (Her gün 15.00-17.00 arası, kişi başı KDV dahil, içecekler hariç 89 TL; 0-5 yaş ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar % 50 indirimli).

Restoran rezervasyon için; 0212 236 73 33 ya da diningreservations.ciraganpalace@kempinski.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT