Alancha Beets Menüleri ile Teras Keyfi

Alancha Beets Menüleri ile Teras Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Alancha Beets Menüleri ile Teras Keyfi

Pişirmeden fümelemeye, pek çok farklı teknikle hazırlanan cooktail’lerin yapımını izlerken şaşıracak, damağınıza dağılan tadla da şımaracaksınız.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 16, 2015

Alancha İstanbul’un Cooktail’leri Şaşırtıyor ve Şımartıyor!

Şef Kemal Demirasal önderliğinde kurulan Alancha İstanbul’un barı, farklı ve kişiye özel tatlar arayanları bekliyor. Pişirmeden fümelemeye, pek çok farklı teknikle hazırlanan cooktail’lerin yapımını izlerken şaşıracak, damağınıza dağılan tadla da şımaracaksınız. ‘Cooktail’lerinizi dilerseniz Beets Bar’da içebilir, dilerseniz de Alancha İstanbul’un terasında yudumlayarak baharı karşılayabilirsiniz.

Şef Kemal Demirasal önderliğinde kurulan ve Anadolu mutfağını canlandırarak İstanbul’da modern ve yaratıcı bir yemek deneyimi sunmayı hedefleyen Alancha İstanbul’un barı da yemekleri kadar baş döndürüyor.

Alancha İstanbul’un her geceye özel hazırlanan müzikleri eşliğinde keyifli sohbetlere dalacağınız Beets katında konuklarını karşılayan Beets Bar, kişiye özel maksimum damak tatminine odaklanarak hazırlanan ve ‘cooktail’ adı verilen içkileri yudumlayacağınız çok özel bir alan.

Pişirme, fümeleme, demleme, aromalı tuz yapımı gibi pek çok farklı mutfak tekniğini likitler üzerinde kullanarak hazırlanan, tadı kadar görselliğiyle de büyüleyen bu cooktail’lerin arkasında; disipline edilmiş yöresel ve evrensel bileşen araştırmaları, kıvam denemeleri, iklimsel ve sezonsal organik içerik kullanımları ve klasikleşmiş herhangi bir likit karışımına bilimsel bakış açısı yatıyor.

Baharı Alancha İstanbul’un terasında karşılayın
“TheCooktailMaster” Göksel Güleç’in reçeteleriyle, Alancha için özel olarak hazırlanan ve başka hiçbir yerde tadamayacağınız Espadon, Rosella, Füme, Dirty Martini, Kımız, Mafia ve Panama Kiss Cooktail’inizi, tütsülenmiş ve dinlendirilmiş et ve balık, turşulanmış sebze ve deniz ürünleri, kurutulmuş sebzeler ve Anadolu’dan peynir çeşitlerinden oluşan Bar Snack Menü’sü eşliğinde deneyebilirsiniz. Cooktail’lerinizi dilerseniz Beets Bar’da içebilir, dilerseniz de Alancha İstanbul’un terasında yudumlayarak baharı karşılayabilirsiniz.

Alancha Beets menüleri ile teras keyfi
Doğallığı ve anı yakalamayı hedefleyen Beets Menüsü, bahar mevsimiyle beraber öğlen ve akşam menülerini de yeniledi. Sezonunda ve en iyi malzemelerle hazırlanan Beets menülerini, öğlen ve akşam yemeklerinde, yeni açılan Alancha İstanbul terasında tadabilirsiniz.

Geleceğin mutfağı: Alancha İstanbul
Kimi zaman bir tarih dersini, kimi zaman da sahne performansını andıran mutfağı ve Kemal Demirasal’ın kurgusuyla geçtiğimiz ay Maçka Armani Residence’da açılan Alancha İstanbul, Anadolu yemek kültürünün kökenlerine inerek, tamamen yerel, mevsimsel ve organik malzemelerle, farklı mutfak teknikleri kullanılarak hazırlanan menüsü ve doğadan esinlenerek tasarlanan, minimalist mimarisiyle geleceğin mutfağını İstanbul’a getiriyor.

Alancha Istanbul,
Armani Maçka Residences Hüsrev Gerede Cad.
Şehit Mehmet Sok. No: 9, Beşiktaş
Rezervasyon için (0212) 261 3535
www.alancha.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT