Anadolu’nun Taze Otlarıyla Eşsiz Lezzetler

Anadolu’nun Taze Otlarıyla Eşsiz Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anadolu’nun Taze Otlarıyla Eşsiz Lezzetler

The Brasserie’nin, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde yetişen en lezzetli otları yeniden yorumlayarak hazırladığı sağlık ve lezzet dolu bahar menüsüyle iştah kabartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 5, 2017

Boğazın en özel manzarasına ev sahipliği yapan The Grand Tarabya’nın, zengin menüleriyle göz kamaştıran şık restoranı The Brasserie Restoran, Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen birbirinden lezzetli ve sağlık deposu otlarla hazırladığı menüyle, yine farklı bir tadım deneyimine imza atıyor. The Grand Tarabya’nın başarılı şeflerinin usta dokunuşlarıyla harmanlanan taze otlara mevsimin favori iki sebzesi kuşkonmaz ve enginar eşlik ediyor.

Ege ve Akdeniz’den sağlık deposu taze otlar
The Grand Tarabya’nın seçkin restoranı The Brasserie Restoran’ın taze otlar menüsü, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere Anadolu’nun dörtbiryanında yetişen lezzetli ve sağlıklı otlardan oluşuyor. Her derde deva ısırgan otu çorbasıyla sıcak bir başlangıç yaptıktan sonra, zeytinyağlı enginarla servis edilen Akdeniz’e özgü kaldırık otu damaklarda harikalar yaratıyor. Mayhoş tadıyla damaklarda iz bırakan kuşkonmazlı ebegümeci salatası, Akdeniz’in en favori lezzeti kabak çiçeği dolmasıyla birlikte enfes bir uyum sergiliyor. Zeytinyağlı taze bakla ve Ege usulü Şevketibostan, sağlık ve lezzet dolu taze otlar menüsünün diğer lezzetleri. Sağlıklı bir tadımın finalinde ise yine hafif bir lezzet olan Mersin’in meşhur kerebiç tatlısı yer alıyor. 

Geleneksel lezzetlere modern dokunuşlar
The Brasserie’in sağlıklı beslenmeye özellikle dikkat eden konukları için hazırladığı taze otlar menüsünde, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde yetişen en lezzetli otların modern yorumlarla hazırlanan sunumları yer alıyor. The Brasserie Restoran, sağlıklı beslenmenin yanı sıra farklı tatlar da tecrübe etmek isteyen konuklarını bahar menüsünü tatmaya bekliyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT