Anadolu’nun Yöresel Tatları Delimonti ve Kiva Bomonti ile Souq Sayfiye’de

Anadolu’nun Yöresel Tatları Delimonti ve Kiva Bomonti ile Souq Sayfiye’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anadolu’nun Yöresel Tatları Delimonti ve Kiva Bomonti ile Souq Sayfiye’de

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva Bomonti ise favori mezelerinden midye dolma ile etkinliğin temasına eşlik edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2016

Geleneksel Anadolu mutfağının zengin lezzet yelpazesini şehrin merkezine taşıyan Kiva Bomonti ve Delimonti, bomontiada’da 18 – 19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Souq Sayfiye’de konuklarını özgün lezzetlerle karşılayacak.

“Sayfiye: Yaz tatilinde ihtiyacınız olan her şey” temasıyla gerçekleştirilecek etkinlikte Delimonti Adapazarı ıslama köfte, karadutlu karsambaç ve kısır sunumuyla iştah kabartırken; karpuz, erik ve kirazdan oluşan yaz meyveleri ile hafta sonuna serinlik katacak. Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva Bomonti ise favori mezelerinden midye dolma ile etkinliğin temasına eşlik edecek.

Anadolu’nun bereketli topraklarının doğal mahsulünü kendine özel ambiyansında konuklarıyla buluşturan Delimonti, market bölümünün yıldızlarından oluşan standında aynı zamanda zeytinyağı, nar ekşisi, katkısız ve doğal çiçek ve meyve reçelleri, pekmez, turşu ve çerez çeşitleriyle de zengin alternatifler sunacak. Yaz aylarının vazgeçilmezleri olan limonata ve ayran başta olmak üzere, Türkiye’nin ev sevilen yöresel gazozlarını satın almak da mümkün olacak.

Souq Bomonti, seçilen markaların katılımıyla 18 - 19 Haziran günleri 12.00 – 20.00 saatleri arasında bomontiada’da gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Delimonti: www.delimonti.com ya da 0212 296 29 29
Kiva: www.kivabomonti.com ya da 0212 296 20 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT