Anneler Günü Yemeğine Hem Keyifli bir SPA’ya Ne Dersiniz?

Anneler Günü Yemeğine Hem Keyifli bir SPA’ya Ne Dersiniz?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günü Yemeğine Hem Keyifli bir SPA’ya Ne Dersiniz?

Hilton İstanbul Bomonti, Anneler Günü’nde annesini özel lezzetlerle buluşturmak isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2018

The Globe’un 7 Bölgeden Yöresel Lezzetler menüsü annesiyle birlikte farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenler için en güzel seçenek.

Hilton İstanbul Bomonti’nin içinde yer alan lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe, Anneler Günü’nde annesini yemeğe çıkarmak isteyenleri farklı bir lezzet deneyimi yaşamaya davet ediyor. The Globe’un ‘7 Bölgeden Yöresel Lezzetler’ menüsü her şeyin en güzelini hak eden annenizi Anadolu’nun dört bir yanında lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Geç kahvaltı tabağı ile başlayacak olan yolculuk, Kuru Cacık, Vişneli Saroz Yalancı Yaprak Sarma ve Tahinli Antakya Humusu, Taze Zahter Salatası, Pazıya Sarılı Bayburt Lor Dolması ve Mini Antep İçli Köfte gibi masanıza gelecek serpme sunumlarla devam edecek. Hilton İstanbul Bomonti’nin ‘7 Bölgeden Yöresel Lezzetler’ menüsünü satın alan annelere bir de sürprizi olacak. Menüyü deneyimleyen gönüllerin kraliçesi anneler, Mayıs ayı boyunca eforea SPA’dan alacakları tüm bakımlarda % 20 indirimle taçlandırılacak. The Globe’da 12:00 – 15:00 saatleri arasında sunulacak Anneler Günü’ne özel ‘7 Bölgeden Yöresel Lezzetler’ menüsü limitsiz alkolsüz içecekler dahil kişi başı 125 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT