Anneler Günü’ne Özel Yüzde 50 İndirim

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günü’ne Özel Yüzde 50 İndirim

Öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi Fratelli la Bufala, Nisan ayında Trump Towers Mall’da hizmete giren Fratelli La Bufala brasserie şubesinde, Anneler Günü’nde özel brunchı ile de misafirlerini ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 4, 2012

06.03.2012

Anneler Günü 2012

300 yıllık Napoli mutfağının mirasçısı, dünyanın en büyük İtalyan pizza Grubu Fratelli La Bufala, Anneler Günü’nde özel indirimi ve tatlı süprizleri ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

2008 yılında açıldığı günden beri iş, sanat ve cemiyet hayatının buluşma noktası Fratelli La Bufala, Anneler Günü’nde İtalya’nın üç büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli’nin eşsiz mutfağından özenle seçilmiş zengin spesiyalleri annelere %50 indirimle sunacak.

Fratelli La Bufala, geleneksel Napoli stilinde hazırlanmış odun alevli özel tuğla fırında pişen pizzaları; yüzde yüz manda sütünden yapılan ve devamlı özel olarak İtalya’dan taze getirtilen mozzarella peyniri, el yapımı makarnaları ve özel manda bonfilesinin yanı sıra Anneler Günü’ne özel tatlı ikramı ile annelere lezzet dolu bir gün yaşatmayı hedefliyor.

Öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi Fratelli la Bufala, Nisan ayında Trump Towers Mall’da hizmete giren Fratelli La Bufala brasserie şubesinde, Anneler Günü’nde özel brunchı ile de misafirlerini ağırlayacak.

100’ün üzerinde şubesi ile dünyada efsaneleşen Fratelli La Bufala, İstanbul’da Levent Loft ve Trump Towers Mall şubeleri ile annelere keyifli bir gün yaşatacak.

Adres: Levent Loft Binası Büyükdere Cad. No:201 Levent
Tel:0212 325 54 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT