Anneler Günü’nün Tadı Brunch’la Çıkar

Anneler Günü’nün Tadı Brunch’la Çıkar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günü’nün Tadı Brunch’la Çıkar

Anneler Günü’nde annenize unutulmaz bir deneyim yaşatın, onu brunch’a götürün.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2014

Anneler Günü’nde annenize unutulmaz bir deneyim yaşatın, onu brunch’a götürün. İster Hilton ParkSA’nın muhteşem Boğaz manzaralı mekanında özel bir brunch’la, ister Conrad İstanbul’da şampanya yudumlayarak, ister Hilton İstanbul Bosphorus’ta canlı müzik eşliğinde özel bir gün için yerinizi ayırtın.

Farklı bir brunch deneyimi

Hilton ParkSA; İstanbul’un en güzel manzaralarından birini sunan mekanı Cloud 7’da Anneler Günü’e özel keyifli ve farklı bir brunch düzenliyor. Kendi bruschetta’nızı arzu ettiğiniz şekilde yapabileceğiniz, Kuşkonmaklı Somon Tempura, Istakozlu risotto ve Güveçte ıspanaklı ve sucuklu yumurta gibi farklı birçok seçeneğin fırından tabağınıza servis edildigi, taptaze ve özel bir brunch’ı annenize hediye edebilirsiniz. Boğaz manzarasının en keyifli manzarasına karşı bu özel brunch’ın kişi başı fiyatı 125 TL. 0-6 yaş ücretsiz ve 6-12 yaş %50 indirimlidir.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 1200

Etkileyici Boğaz manzarasına karşı lüks bir brunch

Conrad İstanbul, Anneler Günü’nü 14. katta bulunan Boğaz manzaralı mekanı Summit’te brunch ile kutluyor. Summit’in nefes kesen Boğaz manzaralı terasında Fransız şampanyası ile misafirlerin karşılanacağı brunch’ta, dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri sunulacak. Saat 11:00’de başlayıp 15:00’e dek sürecek brunch, kişi başı 190 TL, 0-6 yaş arası ücretsiz, 6-12 yaş arası ise yüzde 50 indirimli. Çocuklar için oyun odasının da olacağı bu özel günde, Brunch’a gelen misarfirler için otopark hizmeti ücretsiz sunuluyor.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 2525

Zengin bir Brunch, 5 Çayı ya da Özel bir masaj deneyimi

Hilton İstanbul Bosphorus’un keyifli mekanı Bosphorus Terrace Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde zengin bir brunch sizi bekliyor. Birer kadeh Prosecco ile zengin bir açık büfe ile karşılanacağınız brunch’ta, fırında enfes somon balığı, biryani pilavı ile servis edilecek kuzu eti, Ege otlarıyla hazırlanan sıcak sıcak sunulacak gözlemeler, farklı alternatiflerin sunulacağı suşi ve döner köşesinden farklı tatlar sunulacak. Ayrıca çikolata şelalesi, ev yapımı baklavalar, tiramisu ve bademli lokma gibi enfes tatlılar sizi bekliyor. Annelere hediyeler ve çiçeklerin sunulacağı bu zengin brunch’ın kişi başı fiyatı 150 TL. Çocuklar için özel bir oyun odasının da bulunduğu brunch’da otopark, 0-6 yaş arası ücretsiz, 6-12 yaş arası ise yüzde 50 indirimli. Brunch’ın yanı sıra, saat 15:00 - 18:00 saatleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus Lobby Lounge’da düzenlenen Anneler Günü’ne özel çay saati, kişi başı fiyatı 49 TL. Annenize farklı bir masaj deneyimi sunmak isterseniz de sadece Hilton İstanbul Bosphorus’daki Türk Hamamı’nda sunulan özel Siyah sabun masajının yanı sıra anti-stress masajı ile sunulan 60 dakika uygulama fiyatı ise 225 TL. Ayrıca bu özel günde ekstra güzel ve bakımlı görünmek isteyen anneleri otel kuaföründe yüzde 25 indirim bekliyor.

Rezervasyonlarınız için: 0212 315 6000

11 Mayıs Pazar günü annenize özel bir gün armağan etmek için Hilton ParkSA, Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul Bosphorus otellerinde şimdiden yer ayırtmayı unutmayın!

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT