Annelere Özel Brunch The Grand Tarabya’da

Annelere Özel Brunch The Grand Tarabya’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annelere Özel Brunch The Grand Tarabya’da

The Grand Tarabya anneler gününde onları unutamayacakları bir brunch keyfine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2017

Boğazın büyüleyici manzarasına ev sahipliği yapan The Brassarie özel brunch keyfine tüm anneleri bekliyor.

14 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde Tarabya Koyunun yemyeşil sırtlarına karşı zengin menüsü ve canlı müzik eşliğinde keyifli bir brunch sizleri bekliyor. Brunch boyunca Dilek Sert ve orkestrasının eğlenceli repertuarıyla eşlik edeceği canlı müzik ve birbirinden özel lezzetlerin yer aldığı brunch, The Grand Tarabya’nın eşsiz manzarasına ev sahipliği yapan The Brassarie restoranda gerçekleşecek.

Her damak tadına uygun zengin bir menü
Anneler Günü’nde annenize unutamayacağı bir armağan olarak verebileceğiniz ve The Brassarie restoranda gerçekleşecek brunchta zengin bir menü sizleri bekliyor. Omletten waffle ve pancake’e, mevsimin en lezzetli zeytinyağlılarından çeşit çeşit mezeye en güzel başlangıçları bulabilebileceğiniz brunch menüsünde, döner ızgara ve balık çeşitlerinden sushi istasyonuna kadar damak zevkinize uygun et çeşitlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Yerli ve yabancı peynir çeşitleri, salata ve alternatif soslar, sütlüsünden şerbetlisine çeşit çeşit tatlılarla keyifli tadımlar yapabileceğiniz brunchınıza taze sıkılmış meyve suları, meşrubatlar, sınırsız çay ve kahve eşlik ediyor. Ailecek güzel bir gün geçirebileceğiniz ve zengin menüsüyle damaklarda şölen havası yaratacak The Grand Tarabya Anneler Günü brunchı 12:00-15:00 saatleri arasında The Brasserie restoranda olacak.

The Grand Tarabya’da Anneler Günü Brunch’ının ücreti ise; 245 TL.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT