Anneleri Mutlu Edecek Seçenekler Delimonti’de

Anneleri Mutlu Edecek Seçenekler Delimonti’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneleri Mutlu Edecek Seçenekler Delimonti’de

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, Anneler Gününe keyif katacak alternatifleri misafirleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2017

Delimonti, Anneler Gününde iddialı lezzetlerin yanı sıra, doğal ürünlerle hazırlanabilecek özel hediye seçeneklerini de annelerini mutlu etmek isteyen misafirlerin beğenisine sunuyor.

Bu özel güne lezzet dolu bir başlangıç yapmak isteyenler, Delimonti’nin yağ somunu, sahanda tereyağlı sucuk, kuymak ve yumurta çeşitleriyle zenginleşen, benzersiz serpme kahvaltısını tercih edebiliyor. Menüde yer alan soğuk başlangıçlar, zeytinyağlılar, sıcak paylaşımlar ve ana yemekler ise öğle ve akşam yemeklerinde ağızları tatlandırıyor.

Delimonti, Anneler Günü hediyeleri için de doğru adreslerden biri oluyor. Misafirler Delimonti’nin geniş gastronomi marketinde yer alan yöresel peynirler, zeytinyağı çeşitleri, şarküteri ürünleri, ev yapımı doğal reçeller ve çikolatalar gibi seçeneklerden yararlanarak, hediyelerini kendileri hazırlama imkanı da buluyor.

Anneler Günü’nü Delimonti’nin keyifli ambiyansı ve özel lezzetleri ile kutlamak isteyenler, 0212 296 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT