Anneleri Mutlu Etmenin En Lezzetli Yolu

Anneleri Mutlu Etmenin En Lezzetli Yolu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneleri Mutlu Etmenin En Lezzetli Yolu

Türkiye’nin lezzetlerini dondurmalarıyla yeniden yorumlayan Serez Dondurmacısı, Anneler Günü’ne eşsiz bir lezzet ve keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 5, 2020

Her mevsim en taze ve en doğal malzemelerle gurme dondurmalar üreten Serez Dondurmacısı, Anneler Günü’nde annelerini bir ikramla mutlu etmeyi düşünenlere birbirinden özel serinleten lezzetlerle yanıt veriyor. Anneler gibi önceliği her zaman sağlık olan ve bu doğrultuda üretim tesisinde HACCP (Risk Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) kriterlerini de kapsayan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulayan Serez Dondurmacısı, annesine minik bir sürpriz yapmak isteyenlere her damak tadına ve diyete uygun, besin değeri yüksek dondurma çeşitleriyle tatlı bir alternatif sunuyor.

Türkiye’de yeni nesil dondurmacılığın öncüsü olan, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne sahip Serez Dondurmacısı; üretim için sağlıklı ve güvenli ortamın oluşturulmasından doğru hammaddelerin seçilmesine, paketleme malzemelerinin seçimi ve kullanımından tedarikçilerin değerlendirilmesi ve işletmeye kabulüne, ürünün stoklanmasından dağıtımına kadar üretim zincirinin tamamını kapsayan bir standartlar bütünü uyguluyor. Kendi laboratuvarı olan ve bünyesinde tam zamanlı gıda mühendisi bulunduran Serez Dondurmacısı, dondurmayı oluşturan her bir bileşeni özenle teste tabi tutup içeriğinde kimyasal ya da tarım ilacı bulunmayan malzemeleri üretimine dahil ediyor. Tüm dondurma çeşitleri için kendine has formüller geliştiren Serez Dondurmacısı, dört mevsim taze, doğal, lezzetli ve besleyici dondurmalarıyla Anneler Günü’nde annesini tatlı bir ikramla mutlu etmek isteyenlerin tercihi olmaya aday.

Her türlü beslenme programına uygun dondurmalar
Gurme dondurmalarıyla sektöre yeni bir soluk getiren Serez Dondurmacısı; vegan veya ovo beslenmeyi tercih eden, aktif sportif faaliyetlerde bulunan, süt intoleransı olan, formunu koruyan veya sağlıklı beslenmeyi tercih eden anneler için tüm beslenme programlarına uygun dondurma çeşitlerine sahip.

Annelerin mutluluğunu ikiye katlayan lezzet şöleni
Doğru dondurma üretimini ilke edinen Serez Dondurmacısı, yapay, doğal veya doğala yakın tatlandırıcıları tercih etmeyerek sadece sütten gelen laktoz ile şekersiz dondurmalarını tatlandırıyor. Sütsüz dondurma çeşitleri için badem sütünü tercih eden Serez Dondurmacısı, sorbelerinde dalından topladığı yüzde 100 gerçek meyveleri, gurme çeşitlerinde ise yağ kaynağı olarak sadece taze süt kaymağını kullanıyor. Yüksek kalsiyum kaynağı yoğurtlu dondurmaları için besleyici ve onarıcı bir gıda olan yoğurdu kendine has formülü ile yeniden yorumlayan marka, günlük hayatında yoğun sportif faaliyetlerde bulunan anneleri de unutmayarak benzerlerine oranla 5 kat daha fazla protein ve 15 kat daha fazla lif içeren proteinli dondurma çeşitleri sunuyor. Yüksek besin değeri ve düşük şeker oranıyla fark yaratan Serez Dondurmacısı, Anneler Günü’nü annelerin mutluluğunu ikiye katlayacak lezzet şöleniyle karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT