Annelerin Gülümsemesi Dünyalara Bedel

Annelerin Gülümsemesi Dünyalara Bedel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annelerin Gülümsemesi Dünyalara Bedel

Çekilen fotoğrafları #annemgülünce etiketiyle paylaşan takipçiler arasından jürinin belirleyeceği 6 kullanıcının annesi workshop kazanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 4, 2016

Özsüt, Instagram takipçilerini #annemgülünce etiketiyle annesinin en doğal ve en güzel gülümsemesini paylaşmaya davet ediyor. Paylaşım yapan takipçiler içerisinden jüri tarafından belirlenecek 6 kişinin annesi, Özsüt Akademi’de ‘Davet Yemekleri’ workshop’u kazanacak. 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek workshop’un liderliğini ise ödüllü şef Yunus Emre Akkor yapacak. Böylece Özsüt takipçileri hem annesinin o güzel gülüşünü tescilletmiş hem de ona çok farklı bir hediye armağan etmiş olacak.

Özsüt, bu yıl Instagram üzerinden düzenlediği yarışma ile, Anneler Günü’nde misafirlerine keyifli bir workshop kazanma fırsatı sunuyor. ‘Annem Gülünce’ isimli yarışmada kazanan 6 anne Koşuyolu’ndaki Özsüt Akademi’de ‘Davet Yemekleri’ Workshop’una katılma şansı yakalayacak. Workshop, ödüllü Şef Yunus Emre Akkor’un liderliğinde, 15 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

Annelerin bu güzel hediyeyi kazanmasını sağlayacak olanlar ise, onların fotoğraflarını Instagram’da paylaşacak olan çocukları. Özsüt takipçileri, annelerini güldürdükleri bir anda habersizce o tatlı gülümsemeyi fotoğraflayacaklar. Çekilen fotoğrafları #annemgülünce etiketiyle paylaşan takipçiler arasından jürinin belirleyeceği 6 kullanıcının annesi workshop kazanacak. Böylece Özsüt misafirleri sadece annelerinin o güzel gülüşünü tescil ettirmekle kalmayacak, Anneler Günü’nde ona çok farklı bir hediye de armağan etmiş olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT