Annenize En Lezzetli Hediye Big Plate’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenize En Lezzetli Hediye Big Plate’te

Anneler Günü’ne lezzetli bir sofrayla başlangıç yapmak isteyenler için Big Plate’in pazar günlerine özel brunch menüsü tadına doyulmaz seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2013

Anneler Günü’ne lezzetli bir sofrayla başlangıç yapmak isteyenler için Big Plate’in pazar günlerine özel brunch menüsü tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Yaza özel sürpriz lezzetlerin bulunduğu brunch menüsü, 12 Mayıs sabahı, Big Plate’in terasında lezzet avcısı anneleri bekliyor.

Farklı lezzetleriyle Akdeniz mutfağının durakları arasında yer alan Big Plate, ailenizle tadına doyum olmayan bir pazar brunch menüsü hazırladı. Saat 10:00 ile 15:00 arasında gerçekleşecek olan brunch, baharın süslediği Big Plate’in terasında, sizlere hem farklı hem de leziz bir sabah yaşatacak.

Big Plate’te pazar sabahları misafirler Big Plate Kahvaltı Tabağı, Biggy Banana Pancake, Pesto Tost, Eggs Benedict, Hindi Füme-Gorgonzola ve Armutlu Tost gibi alternatiflerin yanı sıra, bu güne özel olarak hazırlanan ve büfede sunulan tamamlayıcı tatları da sipariş verebiliyorlar. Parmesanlı Popover, Vişneli-Beyaz Çikolatalı Muffin, Fındıklı-Frambuazlı Kek, Granola, Peynirli Tava Böreği ve Scone gibi seçenekler brunch sofrasını adeta bir lezzet karnavalına dönüştürüyor. 12 Mayıs Pazar sabahı annenize lezzetli bir sürpriz yapmak ve günü keyifli bir brunch’la karşılamak istiyorsanız, Big Plate’e rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT