Annenize Lezzetli Bir Gün Hediye Edin

Annenize Lezzetli Bir Gün Hediye Edin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenize Lezzetli Bir Gün Hediye Edin

Siz de annenize ayrıcalıklı bir gün yaşatmak isterseniz, The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel’i mutlaka ziyaret edin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2018

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğuna sonuna kadar inanıyoruz ve annemizin hazırladığı kahvaltının yerini hiçbir şeyin alamayacağını biliyoruz. Anneler Günü'nde annesini güzel bir brunch’la şımartmak isteyenlerdenseniz sizi The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel’in modern mimari dokunuşlarla yenilenen 182 yıllık tarihi binasında eşsiz bir gün geçirmeye davet ediyoruz.

Avrupa’nın en büyük otel zinciri AccorHotels çatısı altında faaliyet gösteren ve yaşamı bir sanat olarak yansıtan MGallery otel koleksiyonunun yeni üyesi The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel’de, annenizle birlikte keyifli, leziz yemekler eşliğinde brunch keyfi yaparken muhteşem Haliç manzarası ve sürprizlerle unutulmaz bir deneyim yaşayın.

13 Mayıs Pazar günü 12.30 – 16.00 saatleri arasında Peran Restoran’da düzenlenecek özel çekilişte de ayrıcalıklı hediyeler davetlileri bekliyor. Anneler Günü’ne özel yapılacak çekilişte toplamda 6 adet verilecek olan hediyeler arasında; 2 gün süit oda konaklaması, 2 kişiye kese – köpüğün dahil olduğu Tarihi Çeşme Hamamı’ndan hamam keyfi ve 2 kişiye VIP full vücut masajı bulunmaktadır.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel’in tarihi dekorasyonu ve açık havanın keyfine varacağınız geniş terası, annenize rüya gibi bir ortam sunuyor. Siz de annenize ayrıcalıklı bir gün yaşatmak isterseniz, The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel’i mutlaka ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT