Annenizi Mutlu Edecek Tüm Lezzetler Divan’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenizi Mutlu Edecek Tüm Lezzetler Divan’da

Şehrin karmaşasından kaçarak bembeyaz teknelerin fon oluşturduğu atmosferde zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yeri Divan Kalamış Brasserie’de, unutulmayacak bir Anneler Günü Brunchı sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 8, 2013

Divan Pub ve Brasserielerde lezzet şöleni…

Şehrin karmaşasından kaçarak bembeyaz teknelerin fon oluşturduğu atmosferde zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yeri Divan Kalamış Brasserie’de, unutulmayacak bir Anneler Günü Brunchı sunuluyor.Divan şefleri tarafından anneler için özel olarak oluşturulan bu menüde; Divan’la özdeşleşmiş geleneksel lezzetlerin yanısıra, düşük kalorili sağlıklı seçimler de yer alıyor.

Kalamış Marina’nın nefis atmosferinin tam ortasında yer alan Hai Sushi konuklarına; İstanbul’un keşmekeşinden uzak, keyifli bir sushi deneyimi yaşatıyor. Hai Sushi’de, hünerli ustalar tarafından beş farklı tarzda sushi hazırlanıyor.

Boğaz’ın en güzel yerinde konumlanan ve denize bir kaptan köşkü mesafesinde olan Divan Brasserie Bebek’te ise, Anneler Günü’ne özel bir kahvaltı sunuluyor. Yumurtanın en leziz hali omletten profiterole, su böreğinden pan cake çeşitlerine kadar benzersiz lezzetler yer alıyor.

Yenilenen dekorasyonu ile zarafeti ve şıklığı Bağdat Caddesi’ne taşıyan, Cadde’nin değişmez simgesi Divan Erenköy ise tüm gün boyunca anneleri, yenilenen menüsüyle farklı damak tadlarına hitap eden spesiyalleri ve özlenen hizmeti ile ağırlıyor.

Divan Pub ve Brasserielerde bu lezzetleri tadan annelere, “tatlı bir sürpriz” de sunuluyor.

Divan Brasserie Kalamış: 0216 414 57 03
Divan Kalamış Hai Sushi: 0216 541 03 54
Divan Bebek Brasserie: 0212 263 29 73
Divan Pub Erenköy: 0216 386 52 36

Divan Pastanelerinde “Anneler Günü” temalı pastalar…

Divan Pastaneleri; annesine en tatlı hediyeyi vermek isteyenler için “Anneler Günü” temalı zarif tasarımlı nefis pastalar ve şık kutularının içerisinde birbirinden lezzetli çikolatalar sunuyor.

www.divan.com.tr

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT