Antep Baklavası, Babalar Günü’nde de Bir Tık Uzağınızda!

Antep Baklavası, Babalar Günü’nde de Bir Tık Uzağınızda!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Antep Baklavası, Babalar Günü’nde de Bir Tık Uzağınızda!

Ömer Güllü’nün internet sitesinden online sipariş ile ulaşacağınız baklava çeşitleri ile babanıza geleneksel tatları anımsatabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 8, 2016

Güllüoğlu ailesinin 5 kuşaktır sürdürdüğü baklavacılık geleneğine, Antep’in havasında, geleneksel usullerle yaptığı üretimle bağlı kalan Ömer Güllü, Babalar Günü’nde de en lezzetli alternatif olarak öne çıkıyor.

Baklava denince ilk akla gelen, Türkiye’nin gastronomi başkenti olarak nitelendirilen Gaziantep’te baklava kültürünü layığıyla sürdüren Ömer Güllü, Babalar Günü’ne lezzet katıyor. Ömer Güllü’nün internet sitesinden online sipariş ile ulaşacağınız baklava çeşitleri ile babanıza geleneksel tatları anımsatabilirsiniz.

Yalnızca Antep’te üretilen, yaş ve kuru baklava, havuç dilimi, özel kare baklava, şöbiyet, bülbül yuvası, dolama gibi sevilen tatlıları istediğiniz zaman istediğiniz yere sipariş verebileceğiniz Ömer Güllü’nün internet sitesi kolay ve pratik arayüzüyle de dikkat çekiyor. Gaziantep dışından Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri 15:00'a kadar vereceğiniz kutu veya tepsi siparişler aynı gün içinde kargoya veriliyor.

Babalargünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT