Arby's® Türkiyede Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Arby's® Türkiyede Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Arby's® Türkiyede Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Füme Kaburga etinden yapılan “Peynirli Baget” ve “Klasik Sandviç” ürünleri ile Türkiye’de fark yaratmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2017

TAB Gıda güvencesi ile Türkiye’deki tüketicilerin damak tadına uygun yeni ürünler geliştiren Arby’s®, menüsüne eklediği Füme Kaburga etinden yapılan “Peynirli Baget” ve “Klasik Sandviç” ürünleri ile Türkiye’de fark yaratmaya devam ediyor.

TAB Gıda güvencesiyle, Türkiye’de 8 yıla yaklaşan tecrübesi ile hizmet veren Arby’s® ülke geneline yayılmış restoranları ile müşterilerine yeni ve farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. Arby’s®’in son olarak menüsüne dahil ettiği füme kaburga etinden yapılan ‘Peynirli Baget” ve “Klasik Sandviç” ürünleri, damak tadına düşkün Arby’s® tutkunlarını yeni ve farklı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Türkiye’deki müşterilerini farklı ürünler ve yepyeni gurme tatlarla buluşturmayı 8 yıldır amaç haline getiren Arby’s®, bu kez ülke geneline yayılmış 50’nin üzerinde restoranında müşterilerinin karşısına 16 saat ağır ağır fırınlanmış, özel tekniklerle fümelenmiş kaburga etinden hazırlanan “Peynirli Baget” ve “Klasik Sandviç” ile çıkıyor. Füme kaburga eti ile hazırlanan “Klasik Sandviç” susamlı ekmek arasında, domates ve turşu ile servis edilirken, “Peynirli Baget” ise, yine füme kaburga eti lezzeti ile baget ekmeği arasında mozzarella peyniri konularak müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Arby’s® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için www.arbys.com.tr adresini ziyaret edebilir veya www.facebook.com/arbysturkiye ve twitter.com/ArbysTr üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT