Arby’s’ten Ramazan’da Hafif Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Arby’s’ten Ramazan’da Hafif Lezzetler

Sıra dışı lezzetlerin adresi Arby’s, Ramazan’da doyurucu ve farklı lezzetlerin ve tadına bakmak isteyenlere Market Fresh Sandviçleri ile üç farklı tat sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 8, 2011

08.08.2011

Sıra dışı lezzetlerin adresi Arby’s, Ramazan’da doyurucu ve farklı lezzetlerin ve tadına bakmak isteyenlere Market Fresh Sandviçleri ile üç farklı tat sunuyor.

TAB Gıda bünyesine geçmesinin ardından hızlı bir büyüme sergileyen Arby’s, Türk tüketicisini Ramazan Ayı’nda da yeni lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor. Amerika ve Avrupa’dan sonra Arby’s’in nefis Market Fresh sandviçleri artık Türkiye’de…

Yenilikçi, doyurucu menüleri ile daha lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olan Arby’s, hafif olduğu kadar lezzetli de olan Market Fresh Sandviçleri ile sevenlerini Ramazan boyunca ağırlamayı hedefliyor. Market Fresh Sandviçler’in Dana eti, Hindi eti, Tavuk eti seçenekleri Gouda peyniri, kırmızı soğan, domates, marul ve özel hardal sosundan oluşan muhteşem lezzetlerle birleşiyor. Arby’s, sevenlerine sandviçlerinde beyaz ya da Ramazan’da “daha hafif yemek istiyorum” diyenler için kepek ekmeği seçme fırsatı tanıyor.

Hafif ve taze Market Fresh menüsünde birbirinden lezzetli ve doyurucu 3 çeşit sandviç alternatifi bulunuyor.

Arby’s’in yepyeni icadı taptaze Market Fresh Sandviçler tek başına 7,95TL, isteğe göre orta boy kıvırcık veya doğal kesim patates ve orta boy kola ile birlikte 10,95TL olarak ücretlendiriliyor. Kıvırcık patatesleri, tavuklu sandviçleri, wrapleri, kanat ve salataları ile Arby’s’in geniş ürün yelpazesi, Market Fresh Sandviç ailesi ile daha da büyüyor.

Ramazan 2011

Arby’s Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT