Armutlu’da Farkedilir Bir Kahvaltı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Armutlu’da Farkedilir Bir Kahvaltı

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte sıcacık bir ortamda farkını farkedeceğiniz kahvaltı menüsü ve güler yüzlü hizmeti ile Farketmez Restoran haftasonları kahvaltı seremonisini sevenleri ağarlıyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2011

21.01.2011

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte sıcacık bir ortamda farkını farkedeceğiniz kahvaltı menüsü ve güler yüzlü hizmeti ile Farketmez Restoran haftasonları kahvaltı seremonisini sevenleri ağarlıyor…

Erkenden yapılan domatesli, zeytinli tazecik ekmekleri, çeşit çeşit peyniri, zeytini, reçeli, balı, pralini, pekmezleri, birbirinden lezzetli Farketmez yapımı olan salam, sucuk, sosis, panchetta, hindi füme, döş, antrkot cherizzo’nun yer aldığı şarküteri tabağı… Sofranıza getirilen taze sebzeleri, özel salataları ile Farketmez Restoran, aradığınız lezzetleri keyifli sabahlar ile birleştirebileceğiniz tek adres…

Ürünlerin doğal/organik ve her şeyin el emeği göz nuru olduğu Farketmez Restoran’ın kahvaltı menüsünde bildiğiniz tadları farklı yorumlarla tadacaksınız. Tüm bu kahvaltı çeşitlerinin yanında, isteyene istediği yumurtayı, omleti, krepi yapan işletme, bu kadarla sınırlı kalmayıp kendi yaptıkları taze poğaça, taze donat ve gene sıcak Waffle da servis ediyor. Yine özel ve değişik hazırlanan 16 çeşit zeytinyağlılar vazgeçilmez kahvaltı menüsüne ayrı bir renk katıyor.

Sıcak ve soğuk büfelerinde Türk geleneksel mutfağının unutulmaz tatlarını barındıran mekân bu lezzetleri kendine özel sunumuyla birleştiriyor… Füme et üzerinde iddialı olan mekan, şimdiye kadar hiç tatmadığınız bir lezzette olduğuna inandığımız füme et çeşitleri, sıcak ya da soğuk olarak, sunuluyor. Farketmez Restoran soguk ve sıcak kahvaltı çeşitlerinde oldukça iddialı. Her şeyin el yapımı olduğu mekanda kahvaltılarınızı bir şölen havasında geçireceksiniz.

Pazar günleri özel bir sürprizle de karşılaşabileceğiniz Farketmez’in farklı kahvaltısında, kurulan şehrin en taze ve çeşidi en bol semt pazarlarından birinde erkenden taze alışverişinizi yapıp, aldıklarınızı Farketmez’in soğuk hava depolarında kahvaltı bitimine kadar tazeliklerini bozmadan koruyabilirsiniz.

Klasikleşen kahvaltı keyfinize farklı lezzetler ile renk katmak ve evinizin rahatlığında bir haftasonu geçirmek için Farketmez Restoran’da yerinizi ayırtın.

Adres: Atatürk Cad. No.6 Fatih Sultan Mehmet Mah. Sarıyer İstanbul
Telefon: 0212 229 12 72
Web: www.fark-et-mez.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT