Aşk´ta Kazanmak İsteyenler 14 Şubat´ta Nakkaş Kebap´ta Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşk´ta Kazanmak İsteyenler 14 Şubat´ta Nakkaş Kebap´ta Buluşuyor

Yılın aşka dair en özel günü olan 14 Şubat’ta, Boğazın kucağında konumlanan Nakkaş Kebap sevgililer gününde farklı ve güzel zaman geçirmek isteyen çiftleri ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

Yılın aşka dair en özel günü olan 14 Şubat’ta, Boğazın kucağında konumlanan Nakkaş Kebap sevgililer gününde farklı ve güzel zaman geçirmek isteyen çiftleri ağırlayacak.

Nakkaş Kebap’ta her şeyin sevdiğiniz ve size özel olarak dizayn edildiği bu günde, İstanbul’un en güzel tepesinde bambaşka bir akşam yaşayacaksınız.

Mekâna adımınızı attığınız anda gecenin başlangıcını yapacağınız aşk iksiri çilek garnitürlü şampanyanız ile diliniz tatlanacak, devamında gelen yöresel peynirlerle bezenmiş peynir tabağı ve bol yeşillikli salata tabağı ile sofranızın ahengi oluşacak.

Masanızın ve yemeklerin güne özel süslerle bezendiği bu akşamın ilerleyen saatlerinde sevdiğinizle doğanın içinde romantizmin keyfini yaşarken sofranızda birbirinden özel lezzetlerle bezenmeye devam edecek.

Meze ziyafetinde patlıcan salata, cacık, ezme ile devam edeceğiniz yemeğiniz, ara sıcaklarda; paçanga böreği, fındık lahmacun, peynirli mini pide, çiğ köfte gibi Nakkaş Kebap’ın özel lezzetleriyle donanacak.

Gecenin özel yemeği olan ana yemeklerde karışık et tabağı veya Adana, Urfa, Kaburga, Pirzola, Kuzu şiş, Tavuk şiş, Ciğer şiş, Kanat Şiş, Çöp şiş, Patlıcan Kebap, İncik veya Tavuk Izgara seçeneklerinden biri ile Nakkaş Kebap’a özel lezzetlerle karşılaşacaksınız.

Yapımı oldukça farklı ve Nakkaş Kebap’ta 2011 sevgililer gününe özel hazırlanılan Gül tatlısı veya isteğinize göre alacağınız karışık meyve ile akşamınızı tatlandıracaksınız. İstanbul aşkınıza şahitlik edip aşkınıza aşk katarken, bu akşamda özel çekilişle tek taş pırlanta kazanma fırsatınızda günün en güzel hediyesi olacak.

Bazen sevdiğinizle geçireceğiniz en önemli zaman dilimi küçük sürpriz ve anlarda gizlidir. Bu özel anlarınızı ve size özel düşünülen sürprizleri Nakkaş Kebap’ta yaşayacaksınız.

Adres: Gümüş Yolu Cad. No:27 Nakkaştepe Üsküdar İstanbul
Telefon: 0216 495 65 15

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT