Aşkı Anlatmanın En Doyurucu Yolu Domino’s Pizza’da

Aşkı Anlatmanın En Doyurucu Yolu Domino’s Pizza’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkı Anlatmanın En Doyurucu Yolu Domino’s Pizza’da

Domino’s Pizza, bir Sevgililer Günü klasiğine dönüşen Kalp Pizza kampanyasıyla, sevenlere bu yıl da hoş bir sürpriz fırsatı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 12, 2019

14 Şubat’ta iki adet orta boy Kalp Pizza sipariş verenler, bir tanesi için yalnızca 17 TL ödüyor. SevgilisininDomino’s Pizza’ya asla “hayır” diyemeyeceğini bilenler, 17+17 kampanyasıyla aşklarına benzersiz bir lezzet katıyor.

Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü klasiği Kalp Pizza, bu yıl da 17+17 kampanyasıyla aşıkların yüzünü güldürüyor. 14 Şubat’ta aynı anda iki Kalp Pizza söyleyenler, kampanyadan yararlanarak, tanesine yalnızca 17 TL ödüyor.

Kalbe giden yolun Domino’s Pizza’dan geçtiğini bilen sevgililer, Kalp Pizzalarına en hızlı şekilde ulaşmak için www.dominos.com.tr ’den veya Domino’s Pizza mobil uygulamalarından Tek Tıkla Sipariş verebiliyor. Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt alıp siparişlerinin durumunu cep telefonundan canlı takip edebiliyor. Sevgililer Günü’nde hem kalplerde hem de damaklarda unutulmaz bir tat bırakmak isteyenler pizza siparişlerini Domino’s’tan veriyor. Domino’s, bugüne özel kalp pizzası ile aşkı ve lezzeti kapınıza getiriyor.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT