Aşkın Büyüsünü Mövenpick Hotel İstanbul’da Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkın Büyüsünü Mövenpick Hotel İstanbul’da Yaşayın

Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü’nde aşkınızı tatlı sürprizlerle şımartmanız için birbirinden romantik öneriler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü’nde aşkınızı tatlı sürprizlerle şımartmanız için birbirinden romantik öneriler sunuyor.

AzzuR Restaurant’ın mum ışığı ile aydınlatılmış romantik ortamında düzenlenecek olan Sevgililer Günü yemeğinde, yetenekli şefler tarafından hazırlanmış özel “Aşk Menüsü” ve canlı müzik eşliğinde aşkın büyüsünü ruhunuzda hissedeceksiniz.

Afrodizyak etkileri taşıyan menüde porçini mantarı çorbası, deniz mahsulleri üçlüsü, fırınlanmış mini tavuk, ıstakozlu risotto ile sunulan ızgara dana madalyon, ahududu parfe, mango sorbe ve çikolata musdan oluşan aşk hikayesi tatlısı ve Sevgililer Günü kurabiyeleri ile servis edilen çay veya kahve bulunuyor.

Açelya ve grubunun seslendireceği tüm zamanların en sevilen aşk şarkılarını dinleyerek unutulmaz bir gece geçireceğiniz 19.00 - 23.00 saatleri arasındaki Sevgililer Günü yemeği, bir kadeh yerli köpüklü şarap ve KDV dahil kişi başı 119 TL’dir.

Adres: Büyükdere Cad. 4 Levent İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT