Aşkın En Özel Hali Fairmont Quasar İstanbul’da

Aşkın En Özel Hali Fairmont Quasar İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşkın En Özel Hali Fairmont Quasar İstanbul’da

Fairmont Quasar İstanbul, Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen tüm çiftleri, eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 12, 2018

Şehrin kalbinde yer alan Fairmont Quasar İstanbul, Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen tüm çiftleri, eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Fairmont, bahçe katındaki Aila restoranda akşam yemeği, Boğaz veya şehir manzaralı odalarda konaklama ve çiftlere özel bir spa deneyimi ile, bu özel günü en romantik şekilde geçirmenizi sağlıyor.

Marmara Denizi, Prens Adaları ve tarihi yarımadaya tepeden bakan konumuyla büyüleyici bir şehir manzarasına sahip Fairmont Quasar Istanbul, birbirinden çekici teklifleriyle, çiftler için 14 Şubat Sevgililer Günü’nün en popüler adresi olmaya aday.

Fairmont, sevgililerin keyifle paylaşacağı sofistike bir gece için, özel olarak tasarlanmış bir program sunuyor..

Sevgililer Günü’ne lezzet dokunuşu

Sevgililer Günü’nü gerçek bir gurme deneyimi ile lezzetlendirmek isteyen misafirler için, Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan Aila restoran, ideal adres… Hazırladığı tabaklarda gerek lezzet gerekse görsellikte adeta şiir yazan şef Umut Karakuş’un ev sahipliğinde unutulmaz bir lezzet yolculuğu sunan Sevgililer Günü akşam yemeği, 80’ler ve 90’ların en sevilen aşk şarkılarını çalacak DJ Elize eşliğinde, özel menüsü ve bir şişe yerli şarap ile birlikte, iki kişi için 498 TL.

Sevgililer Günü’nde akşam yemeğinden sonra şehrin merkezinde geceye devam etmek, Fairmont konforuyla yeni güne uyanmak ve ertesi sabah romantik bir kahvaltı yaparak Willow Stream SPA’nın çiftlere özel, sevgilinizle aynı anda VIP Spa Süiti’nde alacağınız masajının keyfini çıkarmak isteyenler için hazırlanan Sevgililer Günü özel teklifi ise 334 Euro + KDV’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Üstelik, ücretsiz olarak bir üst kategori odaya geçiş imkanı ile…

Sevgilisi olmayanlar Ukiyo’ya!

Bu özel günde çift olmayanlar da Fairmont’ta iyi vakit geçirmeye davetli. Otelin beşinci katında yer alan muhteşem Boğaz manzaralı Ukiyo, 14 Şubat akşamı 21.00 itibariyle başlayacak olan “Singles Night” partide, Boğaz’a karşı dans ve müziğin tadıını çıkarıp eğlenmek isteyenleri ağırlıyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT