Aşkın En Tatlı Hali

Aşkın En Tatlı Hali

10 Şubat Cumartesi günü saat 14:00’te Harvey Nichols’ta moda ve lezzet tutkunlarını bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Harvey Nichols, aşkın ve tutkunun simgesi çikolatanın karşı koyulmaz lezzetini sanat ile buluşturdu. Harvey Nichols ve Le Cordon Bleu işbirliği ile hazırlanan dev çikolata tablosu Şubat sonuna kadar Harvey Nichols’ta moda ve lezzet tutkunlarını bekliyor!

Çikolatanın en estetik ve ilgi çekici hali, uluslararası mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu‘nün ödüllü Eğitmen Şeflerinin ve Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu öğrencilerinin maharetli ellerinde benzersiz bir tabloya dönüştü. Toplamda 200 kg çikolata kullanılarak ortaya çıkarılan “Aşkın En Tatlı Hali” isimli bu dev eser, Harvey Nichols Kanyon’da Şubat ayı boyunca çikolata ve sanat severlerin beğenisine sunuluyor.

Harvey Nichols ve Le Cordon Bleu ile ortaya çıkan bu benzersiz tablo moda severleri çikolata dünyasının eşsiz dünyasına götürüyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT